Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Kom jij ons Expertisecentrum voor persoonlijkheidsstoornissen, de Boerhaven versterken? Voor ons team GIT PD de Boerhaven zoeken wij een

SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE (SPV)

Minimaal 24 uur per week

Wie we zijn

Mediant is een GGZ organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van specialistische zorg.

Ons expertisecentrum Persoonlijkheiddstoornissen de Boerhaven kent vier behandellijnen waarin cliënten met persoonlijkheidsproblematiek behandeld worden.
Dit zijn: Schema Focus therapie (SF), Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT), ACT-Persoonlijkheidsstoornissen (Assertive Community Treatment) en Guideline-Informed Treatment for Personality Disorders (GIT-PD). Onze teams zijn multidisciplinair samengesteld en vanuit verschillende functies en teams werken we nauw met elkaar samen.
Gezamenlijk staan we voor een open en transparante communicatie binnen onze teams en voor een klantvriendelijke behandeling van de cliënten.

Wat ga jij doen?

Binnen het GIT-PD team zoeken wij een sociaal psychiatrisch verpleegkundige die begeleiding en behandeling biedt aan cliënten. Het werken bij het GIT-PD is divers doordat je zowel individueel als groepsgericht werkt. Je fungeert als behandelaar van onze cliënten. Als professional verhelder je de hulpvragen van cliënten en vertaalt deze in toetsbare vraagstellingen.

Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team en bent een belangrijke schakel in de behandeling van de cliënt. Gezamenlijk staan we voor een open en transparante communicatie binnen het team en voor een klantvriendelijke behandeling van de cliënten.

Jij hebt

 • een afgeronde opleiding tot SPV
 • een geldige BIG registratie
 • werkervaring in de GGZ, bij voorkeur ambulant
 • een rijbewijs B en de beschikking over een auto.

Jij bent

 • makkelijk in contact en durft je mening te geven
 • doortastend en gestructureerd
 • creatief, zowel in je aanpak als in je ideeën
 • analytisch
 • open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een inhoudelijk interessante baan met veel dynamiek.
 • Nauwe samenwerking in een actief en betrokken multidisciplinair team.
 • Een prettige werkomgeving.
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 2.806 en € 4.381 (FWG 55 – cao GGZ).

Is deze functie iets voor jou?
Dan ontvangen we graag je sollicitatie uiterlijk 18 juni 2023 via de sollicitatiebutton. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Jan Jaap Akker, teammanager, telefoonnummer 06-18605569.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

 

 

Type Werkplein
Intern nummer 314
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jan Jaap Akker, telefoonnummer 06-18605569.
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige Psychiatrie
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 31-01-2023
Reageer voor 19-06-2023
Nummer 117411

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg