Sociotherapeut
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Wil jij je expertise inzetten en je verbinden aan de ambitie van dé specialist in de verslavingszorg? Dan is Tactus op zoek naar jou!

 In deze functie:

 • Ben je voortdurend betrokken bij alle aspecten van de behandeling.
 • Zoek je naar ruimte om de zelfregie van patiënten te vergroten.
 • Ben je verantwoordelijk voor een optimaal therapeutisch milieu.
 • Leidt je groepsgesprekken en geef je voorlichting.

Dit neem je mee

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega met een stevige persoonlijkheid die er zin in heeft, om samen met ons, het verschil te maken.

Als Sociotherapeut ben jij degene die snel kan schakelen en heel flexibel kan zijn. Je durft de verantwoordelijkheid bij de cliënten zelf neer te leggen en werkt vanuit hun persoonlijke hulpvraag. Creatief en oplossingsgericht werken horen bij jou. Geen dag is hetzelfde.

Je levert een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het afdelingsbeleid.

Het gedreven team wil graag jou als nieuwe collega, om mee samen te werken en om verder te groeien. Neem je eigen specialiteit en ervaring mee en verrijk dit team, waar hard werken en humor hand in hand gaan.

Verder heb je:

 • Een HBO diploma van een relevante opleiding, bijvoorbeeld Social Work, HBO-V, HBO-IW of SPH.
 • Affiniteit of ervaring met het werken in de psychiatrie, verslavings-en/of jeugdzorg.

Dit bieden wij

Je krijg een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 45.Het maximale, fulltime salaris is € 3326,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast, kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 01 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De  mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFreeregeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 351
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Verlengde Ooyerhoekseweg - Piet Roordakliniek
Postcode 7207BJ
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Naomi Hoogenkamp, telefoonnummer.088 382 28 88
Functie(s) Sociotherapeut
Publicatiedatum 31-07-2020
Ingangsdatum 1 september 2020
Reageer voor 31-12-2020
Nummer 54064
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg