Specialist Ouderengeneeskunde / Basisarts / Verpleegkundig specialist
Carintreggeland

Functieomschrijving

Carintreggeland behoort in Twente tot de grootste en meest vooraanstaande zorgorganisaties op het gebied van ouderenzorg en richt zich op kwetsbare ouderen die thuis óf binnen de 25 moderne locaties wonen.
Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. We hebben behoefte aan initiatiefnemers, meedenkers, doordenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden.

Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De klant houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze klanten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.

Onze manier van zorgen en verzorgen spreekt je aan. Je bent uit het juiste, bijzondere hout gesneden om dit echte werk aan te kunnen. Daarom zoeken we jou.

Jij werkt binnen Carintreggeland in een team van acht specialisten ouderengeneeskunde. Daarnaast werk je samen met vijf basisartsen, zes verpleegkundig specialisten en twee AIOS. Ook werk je samen met ervaren paramedici, (GZ-) psychologen, wijkmanagers en verpleegkundigen op elke locatie. Je bent daarbij breed inzetbaar. Jij bent de behandelend arts of verpleegkundig specialist van kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe aandoeningen. Je voert de regie over het zorgproces.

Als specialist ouderengeneeskunde/basisarts/verpleegkundig specialist bij Carintreggeland wordt het inwerktraject op jouw persoonlijke wensen aangepast, zodat je de tijd krijgt om je in te passen binnen de zorgorganisatie. Bovendien hoef je geen ANW-diensten te draaien.

Je bent onderdeel van een gedreven multidisciplinair team waarbij je nauw samenwerkt met ervaren verpleegkundig specialisten en een goed gefaciliteerd medisch secretariaat. Je wordt voorzien in goede faciliteiten zoals een iPhone en laptop. Je werkt op nieuwe, moderne locaties in een mooie omgeving in de regio Twente.

Ook heerst er een goede werksfeer, gericht op openheid, aandacht en waardering voor elkaar, zijn er voldoende ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden en biedt de organisatie goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen

Passend bij de functie.

Wij bieden

Carintreggeland biedt jou arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. De functie van specialist ouderengeneeskunde is ingedeeld in FWG 75, de basisarts in FWG 65, de verpleegkundig specialist in FWG 60. Afhankelijk van jouw werkervaring word je ingeschaald. Indien gewenst word je ondersteund met het vinden van huisvesting.

Als SO start je met een jaarcontract en werkt tussen de 24 en 36 uur per week, als basisarts en verpleegkundig specialist met een contract van een halfjaar. Samen met Carintreggeland wordt er gekeken hoe jouw kennis en ervaring het beste kan worden ingezet en hoeveel uren je in dienst wilt treden.

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 19-302
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Harstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jan Visschedijk, Specialist Ouderengeneeskunde en Medisch Eindverantwoordelijke, telefoon 06 34341453 of Teresa Furtado Plácido, Manager Expertisecentrum,telefoon 06 50425708.
Functie(s) AIOS
Arts
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 06-11-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 49408

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland