Specialist Ouderengeneeskunde (24 uur per week)
Manna

Functieomschrijving

Wil jij werken als Specialist ouderengeneeskunde binnen onze organisatie. Stop met zoeken en lees snel verder!

Organisatievisie/functie
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend. Binnen de organisatie vervult de specialist ouderengeneeskunde een centrale rol. Hij/zij maakt deel uit van het multidisciplinair team waarin we korte lijnen belangrijk vinden en zal naast het leveren van medische zorg medisch adviseur zijn van zowel ons kleinschalig wonen complex/Verpleeghuis de Cypressenhof als het verzorgingshuis de Wingerd. Op onze locatie de Wingerd wordt de zorg uitgebreid met behandeling. De specialist ouderengeneeskunde levert hieraan een belangrijke bijdrage. Vanzelfsprekend is hij/zij specialist op het gebied van de geriatrische zorg, maar is ook in staat om op professionele wijze organisatorische en inhoudelijke knelpunten te signaleren en hierop constructief te anticiperen. Innoverend vermogen wordt hoog gewaardeerd.

De specialist ouderengeneeskunde maakt deel uit van ons kleinschalig wonen complex/Verpleeghuis de Cypressenhof en zal medisch adviseur zijn voor het verzorgingshuis. Zorggroep Manna stelt zich ten doel een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven. Binnen de organisatie vervult de specialist ouderengeneeskunde een centrale rol. Vanzelfsprekend is zij specialist op het gebied van de geriatrische zorg, maar hij is ook in staat om op professionele wijze organisatorische en inhoudelijke knelpunten te signaleren en hierop constructief te anticiperen. Innoverend vermogen wordt hoog gewaardeerd. U zult in overleg werkzaam zijn op de verschillende locaties van Zorggroep Manna met als standplaats de Cypressenhof.

Functie eisen

Wat vragen wij?
- Je bent in het bezit van een diploma geneeskunde.
- Je bent een BIG geregistreerde specialist ouderengeneeskunde.
- Je hebt relevante werkervaring bij voorkeur in zowel PG als eerste lijn.
- Je bent enthousiast en bereid een nieuwe uitdagingen aan te gaan.
- Je hebt een visie op de ouderenzorg als geheel en in het bijzonder op de ontwikkeling van het vakgebied van de
  specialist ouderengeneeskunde.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en bent in staat kritisch te reflecteren.
- Je bent in staat om nieuwe inzichten en werkwijzen te signaleren en op constructieve wijze te incorporeren in de
  dagelijkse praktijk.
- Je bent in het bezit van rijbewijs B.
- Je bent doortastend, integer, betrokken, communicatief vaardig, proactief, empathisch, collegiaal en accuraat.
- Aansluiting op de identiteit is een pré.

Inschaling

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende baan in een informele organisatie.  Naast een goede werksfeer en enthousiaste collega’s, bieden wij je een salaris conform de CAO VVT.

Bijzonderheden

Vragen?
Voor vragen kan je terecht bij Andre Kok, Directeur-bestuurder, bereikbaar op 053-4832600, e-mail: a.kok@zorggroep-manna.nl.

Enthousiast?
Reageren kan dooreen motivatie en cv te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl.

Type Werkplein
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij P&O
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 10-09-2019
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 48187
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna