Specialist Ouderengeneeskunde (32-36 uur)
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij gespecialiseerd in het werken met ouderen?
Weet jij de kwaliteit van leven bij ouderen te verbeteren en/of te behouden?
Ben jij communicatief zeer vaardig?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie!

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je samen met basisartsen, verpleegkundig specialiste en ben je onderdeel van een team specialisten ouderengeneeskunde. Je bent de behandelende arts van kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe aandoeningen. Jij bent degene die regie voert over het zorgproces. Hierin heb je nauwe samenwerking met de paramedici, (GZ-)psychologen, wijkmanager en verpleegkundigen op de locatie.
Met elkaar bewerkstellingen de kwalitatieve invulling van het zorgproces.

Je komt te werken in een team van 7 specialisten ouderengeneeskunde, 5 basisartsen en 6 verpleegkundig specialisten waarin we als collega’s gericht zijn op openheid, aandacht en waardering voor elkaar. In principe ben je als Specialist ouderengeneeskunde inzetbaar in het gehele werkgebied van Carintreggeland, echter stemmen we dit onderling goed af en houden we rekening met jouw voorkeur.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De client bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

  • Jij bent een Specialist Ouderengeneeskunde of je rond binnenkort je opleiding hiervoor af
  • Jij hebt goed oog voor de sociale en maatschappelijke ontwikkelingen
  • Je weet betrokkenheid te creëren voor het zorgproces bij betrokkenen
  • Je bent een enthousiaste, professionele collega met een vleugje humor!

 

Je vind bij ons

  • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
  • Uitstekende groeimogelijkheden
  • Samenwerking in professionele zorgteams
  • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 8.146,47 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen

Bijzonderheden

Je mag ook contact opnemen via vacature@carintreggeland.nl als je meer wilt weten over de procedure. 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-120
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jan Visschedijk j.visschedijk@carintreggeland.nl e mag ook contact opnemen via vacature@carintreggeland.nl als je meer wilt weten over de procedure.
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 12-02-2021
Reageer voor 15-03-2021
Ingangsdatum 12-06-2020
Nummer 57697

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland