Specialist Ouderengeneeskunde
Thuisgenoten

Wij zoeken: Specialisten Ouderengeneeskunde

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je samen met de collega’s van onze woon-zorglocaties aan de best passende zorg voor onze cliënten en ben je dé expert als het gaat om complexere medische zorg.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar ervaren specialisten of specialisten die binnenkort hun opleiding afronden.           Je communiceert makkelijk met zorgverleners, cliënten, familie en mantelzorgers. Samenwerking met huisartsen en andere (eerstelijns) professionals vind je vanzelfsprekend en je bent in staat om deze samenwerking op een prettige wijze verder vorm te geven.

Wij bieden:

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende rol binnen Thuisgenoten, waarbij je zelf de regie en ruimte krijgt om je dagindeling te bepalen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de medische zorg waardoor andere partijen in de zorgketens worden ontlast, maar je zult niet de druk ervaren zoals in een intramurale setting.
  • Je houdt als deskundige toezicht op de doelmatigheid van de zorgverlening en er is volop ruimte voor specialisatie. Daarbij maken we graag gebruik van jouw expertise als het gaat om ons zorg- en scholingsbeleid.
  • We kijken graag samen hoe we jouw kennis en ervaring het beste kunnen inzetten, waar je je verder in wilt ontwikkelen en hoeveel uur je voor ons wilt komen werken. Uiteraard kun je in dienst treden op basis van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Wij bieden een salaris van € 12.000,00 bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast gelden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak.

Wij zijn: Thuisgenoten

Wij zijn: Thuisgenoten

Thuisgenoten beschikt over 6 unieke kleinschalige woonzorglocaties in Twente die worden aangestuurd door een locatiemanager. De locaties hebben circa 25 huurappartementen waar bewoners zelfstandig wonen en waar 24-uurs zorg wordt geboden met een gemiddelde zorgzwaarte ZZP 5. Er is veelal sprake van zorg aan bewoners met somatische aandoeningen, maar op onze locatie in Almelo zijn ook appartementen beschikbaar voor bewoners met dementie. Daarnaast beschikt elke woonzorglocatie over gemeenschappelijke ruimten waar cliënten, als zij dat willen, samen kunnen eten en kunnen deelnemen aan activiteiten.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Torny (directeur), te bereiken op nummer: 088-088 15 30. Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv per email of reageer via www.thuisgenoten.nl/vacature.

Type Vacature
Organisatie Thuisgenoten
Locatie Almelo
Postcode 7604 BD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jan Torny (directeur): 088-088 15 30
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 15-09-2021
Reageer voor 31-10-2021
Ingangsdatum 01-11-2021
Nummer 68993
Doorsturen Bekijk PDF

Thuisgenoten

Thuisgenoten levert in de regio’s Twente, Groningen, Doetinchem en Zeist hulp bij het huishouden, begeleiding, verpleging en verzorging. Daarnaast hebben wij vier woon-zorglocaties (Wierden, Vroomshoop, Haaksbergen en Hengelo) waar wij extramurale zorg verlenen. Bij het Centraal Bureau in Almelo zijn de stafafdelingen gepositioneerd. Doel van onze organisatie is het bieden van alle vormen van zorg, zodat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en de aandacht krijgt voor alles wat het leven de moeite waard maakt.  Er wordt gewerkt in kleinschalige teams, waardoor verantwoordelijkheid en eigen initiatief een belangrijk onderdeel van het werk is.

Meer over Thuisgenoten