Specialist Ouderengeneeskunde
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Functieomschrijving

Als specialist ouderengeneeskunde werk jij in de vakgroep samen met AIOS, ANIOS, verpleegkundig specialisten en physician assistants. De directe zorg voor bbewoners wordt gedaan door basisartsen/PA/VS en de specialist ouderengeneeskunde superviseert waar daar gevraagd wordt.

In de multidisciplinaire teams wordt intensief samengewerkt met verzorging/verpleging, paramedici en psychologen om de best mogelijke zorg voor onze cliënten te bieden. De ondersteuning van ons uitstekende medisch secretariaat maakt dat jij je kan richten op jouw primaire taken. Wij geloven dat je alleen samen de optimale zorg kan verlenen die onze bewoners en cliënten verdienen!

We zoeken een specialist ouderengeneeskunde die:

 • mee helpt de visie op wonen te vormen;
 • meedenkt in doelgroepen beleid;
 • meedenkt bij nieuwbouw of verbouw van locaties op wonen gericht;
 • werkprocessen helpt verbeteren of vernieuwen voor de pijler wonen.

Susanne Westerhoff (Specialist Ouderengeneeskunde) vertelt waarom het zo leuk is om onderdeel van deze medische vakgroep:

“Het allerleukst vind ik de veelzijdigheid van mijn baan. De combinatie van complexe casuïstiek, het samenwerken met collega’s én de grote zelfstandigheid die je krijgt, zorgen ervoor dat ik elke dag weer met plezier naar mijn werk ga. Daarnaast vind ik het leuk dat we diverse mensen in opleiding hebben; dit brengt een fijne dynamiek met zich mee. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een relatief kleine organisatie waarbij korte lijnen en eigen initiatief hoog in het vaandel staan. Als je beslissingsbevoegd bent kun je ook daadwerkelijk zelf aan de knoppen draaien: dat werkt prettig! Daarnaast zijn we als organisatie actief bezig met onze ontwikkeling, zowel intern als regionaal. Zo zijn we op de GRZ bijvoorbeeld bezig met het ontwikkelen van behandelprogramma’s én wordt er een roosterplatform geïmplementeerd om centraal te plannen. Het is geen gespreid bedje; we zijn continu in beweging!”

Zelfstandig en multidisciplinair werken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent ondernemend ingesteld, communicatief vaardig en bouwt relaties op, om samen de juiste zorg te geven. Daarnaast beschik je over een proactieve houding en een dosis enthousiasme.

Functie eisen

 • Een visie op ouderenzorg en ontwikkelingen binnen de ouderengeneeskunde;
 • Een proactieve, ondernemende houding;
 • Enthousiasme t.a.v. begeleiden/superviseren van collega’s;
 • Een (bijna) afgeronde opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde;
 • Volledige beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent in het bezit van een auto

Inschaling

 • Een baan van 24-36 uur per week (uren zijn bespreekbaar);
 • De ANW diensten worden in regionaal verband verricht, waardoor er een lage dienstfrequentie is. Gemiddeld 1 keer per 2 maanden een 24-uursdienst in het weekend en 1 keer per maand een doordeweekse dienst;
 • Inschaling in FWG 75 (max. € 8.815,44 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Diverse bijscholings- en opleidingsmogelijkheden;
 • Werken in een dynamisch team met een fijne werksfeer. De medische vakgroep bestaat uit SO’s, physician assistant, verpleegkundig specialisten en ANIOS. Daarnaast worden er een AIOS ouderengeneeskunde, een huisarts in opleiding, een VS in opleiding en co-assistenten opgeleid;
 • Nauw samenwerken met partners als een groot opleidingsziekenhuis, een specialistisch revalidatiecentrum, huisartsen en andere VVT instellingen;
 • Vakantiegeld van 8%;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%.

Én: volop woon- en werkplezier in de bruisende en veelzijdige Hanzestad Zwolle! Verhuisstress? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor een verhuisvergoeding en het inschakelen van een makelaar!

Bijzonderheden

Graag gaan we in gesprek over de inhoud van de functie en vertellen we je meer over het werken bij ZGIJV. We nodigen je dan ook van harte uit voor een oriënterend gesprek. Je kunt hiervoor contact opnemen met Hans van Zeist (Manager Behandeling en Revalidatie) of één van je toekomstige collega’s via 038-4574378.

Type Vacature
Organisatie Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Locatie Centraal Bureau, in Zwolle
Postcode 8031DZ
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Hans van Zeist
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 08-02-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-12-2023
Nummer 118966
Doorsturen Bekijk PDF

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt zorg, welzijn en behandeling aan kwetsbare medemensen met indicatie V&V zorg. Vanuit onze Christelijke grondslag is het de intentie en ambitie om vanuit de identiteit van de cliënt kwaliteit van zorg te bieden. Cliënten komen tot hun recht en worden erkend in hun uniciteit. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is een groep van zorglocaties, actief met vier locaties in Zwolle (de Esdoorn, de Molenhof, de Riethorst en het Zonnehuis) en een locatie in Ommen (de Hoekstee). Aanvullend heeft de organisatie zich gespecialiseerd in het bieden van thuiszorg in de woonzorgzones rondom de locaties. Vanuit het behandelcentrum wordt professionele zorg geleverd op alle locaties. De locaties hebben gemeen dat dezelfde hartelijkheid wordt gedeeld. Waar soortgelijke doelen worden nagestreefd. Waar elk mens er toe doet.

Meer over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht