SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE
Liberein

Over Liberein
Vanuit onze visie op positieve gezondheid ondersteunen wij 1.300 ouderen, ieder met een eigen levensverhaal en specifieke wensen. Verdeeld over 6 locaties is Liberein dé aanbieder van ouderenzorg in de gemeente Enschede.

Liberein is:
- een begrip als het gaat om uitstekende kwaliteit van zorg aan kwetsbare ouderen
- toonaangevend als het gaat om geriatrische revalidatie, ketenpartner van het Medisch Spectrum Twente
- belangrijke partner van de huisartsen in Enschede
- een organisatie met de focus op ‘iedere dag een fijne dag’ en aandacht die verder reikt dan lichamelijke zorg
- gericht op innovatie en ontwikkeling

Om dit elke dag waar te kunnen maken, beschikken we over veel bevlogen professionals; medisch, paramedisch, psychosociaal, verpleegkundig en verzorgend.

Liberein heeft op dit moment een kwetsbare medische vakgroep met een tekort aan specialisten ouderengeneeskunde. Omdat we veel ambitie hebben, willen we graag een enorme impuls geven aan het uitbreiden en verstevigen van de vakgroep.

We zoeken daarom een Specialist Ouderengeneeskunde met energie, passie en daadkracht. Onze voorkeur gaat uit naar een specialist met brede expertise op het gebied van psychogeriatrie en gerontopsychiatrie. Ook een profiel als kaderarts palliatieve zorg zou een prachtige aanvulling zijn op het team.

De context
Onze specialisten ouderengeneeskunde vormen de stabiele basis van de medische vakgroep die verder bestaat uit artsen ouderenzorg, physician assistants en verpleegkundig specialisten.
Sinds medio 2020 beschikt Liberein 24/7 over een verpleegkundig triageteam dat vanuit taakherschikking een belangrijke vooruitgeschoven post van de artsen is, nieuwe zorgvragen beoordeelt en beslist of interventie van een arts nodig is. Bij Liberein heb je het comfort dat je alleen tijdens kantooruren hoeft te werken. De ANW-diensten zijn ondergebracht bij MedTzorg.

Medisch leiderschap
Samen met de nieuwe Raad van Bestuur en clustermanager behandeldienst bouw je aan uitstekende zorg voor ouderen in Enschede en Glanerbrug. Het uitbreiden van extramurale zorg staat hoog op onze agenda, evenals de doorontwikkeling naar de rol van expert op het gebied van (complexe) dementie. Vanuit de overtuiging dat specialisten ouderengeneeskunde de ruggengraat zijn van Liberein ontwikkelen we een programma voor medisch leiderschap. Hiermee bieden we specialisten ouderengeneeskunde een uitdagende baan met veel ontwikkelingsmogelijkheden, regie en zeggenschap op de inhoud én invloed op het beleid van Liberein. Maar ook: talentontwikkeling, participeren in regionale netwerken, doen van onderzoek en een goede beloning.

Wat bieden we
Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, men kent elkaar en weet wat men aan elkaar heeft. De Twentenaren zijn nuchter, open en betrouwbaar. Enschede is een hippe stad met een groot scala aan voorzieningen, een topklinisch ziekenhuis én een universiteit. Bij Liberein is veel mogelijk als het gaat om je eigen ambitie en passie. Daar waar het kan zullen we het passend maken. Er zijn volop scholingsmogelijkheden en we hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nelleke van der Weerd, clustermanager a.i., tel. 06-39005805.

Wil je meer informatie? Kijk dan ook op https://werkenbijliberein.nl/  

Type Vacature
Intern nummer 2021-154
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Nelleke van der Weerd, Clustermanager a.i.
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 28-12-2021
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74135
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein