Specialist ouderengeneeskunde
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Zonder fratsen, maar mèt een glimlach. Als specialist ouderengeneeskunde bij Marga Klompé ondersteun jij onze cliënten bij het beste uit elk moment. Zowel extra- als intramuraal. Je richt je behandeling dan ook op behoud of verbetering van kwaliteit van leven. Ben jij van 1 februari tot eind mei beschikbaar voor 32-36 uur?

 

Over jou

Je bent een enthousiaste, energieke specialist ouderengeneeskunde, die graag de medische vakgroep wil komen ondersteunen. De werkzaamheden kunnen bestaan uit de ouderengeneeskundige taken op chronische zorg somatiek of psychogeriatrie, verschillende vormen van kortdurende zorg (GRZ, ELV hoog, observatie) en eerste lijn consulten. Je werkt samen in een hecht team van collega specialisten ouderengeneeskunde, AIOS ouderengeneeskunde, PA, PAio, VS en VIOS. Daarnaast worden er ook coassistenten begeleid. Je staat open om mede het opleidingsklimaat vorm te geven.
Er is een nauwe samenwerking met de medisch specialisten van het SKB. Wekelijks worden er MDO in het ziekenhuis bijgewoond door leden van de medische vakgroep. Op reguliere basis komen ook meerdere medisch specialisten voor consultvoering in het verpleeghuis.
De ANW diensten worden met 5 collega VVT organisaties regionaal vorm gegeven.

Functie eisen

Wij vragen van jou een BIG-registratie als specialist ouderengeneeskunde en jij hebt een heldere visie op behandelen. Je bent een flexibele en daadkrachtige SO die evenwichtig is en overtuigingskracht heeft. Daarnaast ben je geïnteresseerd in recente ontwikkelingen in het vakgebied. Jij hebt oog voor een financieel gezonde bedrijfsvoering maar ook een warme uitvoering van de zorgtaken. Kenmerkend aan jou is je betrokken instelling, innoverend vermogen en ondernemerschap.
Je bent in het bezit van een auto en bereid om bereikbaarheidsdiensten te doen.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Met 14 locaties en thuiszorg in de Oost Achterhoek is Marga Klompé één van de grotere ouderenzorgorganisaties in de regio. Er werken zo'n 2200 medewerkers bij ons. Marga Klompé kent naast de reguliere chronische somatische en psychogeriatrische verpleeghuiszorg ook een afdeling PG intensief en kortdurende verpleeghuiszorg in de vorm van GRZ, ELV en observatie. Tevens zijn er nauwe contacten met de huisartsen in de vorm van reguliere MDO’s in huisartspraktijken en mogelijkheid tot 1e lijn consultaanvragen via zorgdomein. Ook worden behandelingen aangeboden aan cliënten van GGNet (GGZ) en Stichting De Lichtenvoorde (cliënten met meervoudig verstandelijke beperking). In meerdere regionale en landelijke netwerken zijn verschillende medewerkers namens Marga Klompé actief. In de organisatie worden ook GZ-psychologen, physician assistants en verpleegkundige specialisten opgeleid.
Marga Klompé is een door SOON geaccrediteerde opleidingsinrichting.
Meer informatie: www.margaklompe.nl.

Inschaling

Wij bieden je een tijdelijk contract voor 32-36 uur per week voor de periode van 1 februari t/m eind mei ivm de sabbatical van een collega. Je wordt ingeschaald in FWG 75 (€5.319 – € 8.390) van de CAO VVT, afhankelijk van ervaring. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:
een open werksfeer en een team met leuke collega’s;
8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon of tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen
- medewerkers-event

Bijzonderheden

Bel of mail voor vragen over de functie met Nicole Haarman (specialist ouderengeneeskunde) op 06 51935313 en mail naar N.Haarman@szmk.nl. Of Rini Eringfeld (specialist ouderengeneeskunde) op 06 10325141 of mail naar R.Eringfeld@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 22 december a.s. in via onderstaande sollicitatiebutton.

We begrijpen dat werving en selectie bureaus graag met ons mee willen zoeken naar deze SO, helaas zullen wij geen gebruik maken van deze diensten.

Type Vacature
Intern nummer 208
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 20-10-2021
Reageer voor 22-12-2021
Ingangsdatum 20-10-2021
Nummer 72061

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)