Specialist Ouderengeneeskunde met positieve toekomstvisie
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Ben jij bijna klaar met de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde of heb jij al werkervaring? Wil jij jouw horizon verbreden en heb je interesse om je vak uit te oefenen bij een organisatie met verschillende disciplines? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Wat wil jij?

Wil jij werken bij een van de tien best gewaardeerde verpleeghuisorganisaties van Nederland? TMZ scoort in 2021, net als in 2019, een 9,1 op Zorgkaart Nederland!

Wij bekijken graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

Wij bieden ouderenzorg in bijna heel Twente en zoeken een Specialist Ouderengeneeskunde die samen met ons een belangrijke bijdrage wil leveren aan de toekomst.

Regio:                   Regio Twente  
Locatie:               Diverse locaties
Aantal uur:          in overleg te bepalen

Zie jij het voor je?

Kansen en ontwikkeling
Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je deel uit van een enthousiast team dat bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, AIOS, ANIOS, co-assistenten, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen in opleiding tot specialist. Jij ziet en pakt kansen voor ontwikkeling en verbetering en de best mogelijke zorg.

Beoordelen en behandelen
Jij bent verantwoordelijk voor het beoordelen en de bijbehorende behandeling van de cliënten en bewoners. Nieuwe ontwikkelingen binnen jouw medische vakgebied weet jij naadloos toe te passen en bepaalt wat van toegevoegde waarde is voor de kwaliteit van leven. Jij gaat aan de slag met een gevarieerd takenpakket binnen diverse disciplines zoals psychogeriatrie, somatiek, eerstelijnszorg, revalidatie- en palliatieve zorg.

Samenwerken
Samenwerken op elk vlak en met alle betrokkenen rondom de cliënt is belangrijk voor jou. Jij weet de juiste samenwerkingspartners binnen TMZ te vinden, maar kunt ook de goede relatie met externe partijen zoals huisartsen en ziekenhuizen onderhouden. Jij voelt je thuis in een organisatie waar jij samen met medewerkers, cliënten, vrijwilligers en familie/naasten je inzet voor persoonlijke zorg.

Wat staat er tegenover?

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Salaris FWG 75 (max. € 8.390,86 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • Professionele passie voor de ouderenzorg;
 • Empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Diploma Specialist ouderengeneeskunde;
 • Teamspeler en sparring partner;
 • In staat om collega’s en andere disciplines te coachen;
 • Creativiteit en relativeringsvermogen;
 • Inschattingsvermogen of behandeling van toegevoegde waarde is;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Nu jij!

Specialisten ouderengeneeskunde zijn breed georiënteerd binnen de ouderenzorg. Jij wacht vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen? Bel: 0900-2 453 453 en vraag naar Gerard Nuninga of Henk-Jan Hasper (Specialisten ouderengeneeskunde);
 • Wil jij een keer meelopen met een team of tijdelijk ervaring opdoen? Ook dat is mogelijk. Maak het kenbaar bij de Specialisten Ouderengeneeskunde in een persoonlijk gesprek;
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.

Bijzonderheden

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 020.040
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie TriviumMeulenbeltZorg - diverse locaties
Postcode 7602 PV
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij G. Nuninga
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 20-01-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 04-01-2022
Nummer 56554

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)