SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE (SOG)
Saxenburgh

De vakgroep medische ouderenzorg van Saxenburgh zoekt een gedreven SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE (SOG). 

Hoe ziet het werken bij Saxenburgh ouderenzorg er uit?
Als SOG werk je in een organisatie die grenzen verlegt. De zorg is voor elke bewoner anders; daarom heb jij echt aandacht voor de persoonlijke situatie van de patiënt. Je houding is open en toegankelijk, je weet op alle niveaus verbinding te maken en te houden in de samenwerking. Tevens werk je mee aan het verbeteren van de zorg, en ben je aanvullend aan de kennis en kunde van andere zorgprofessionals. Je hebt een duidelijk beeld bij hoe je als SOG waarde toevoegt aan de zorg op de verschillende locaties. Je kunt bij ons zelf bepalen of je wel of niet ingezet wilt worden in onregelmatige diensten.

Wat hebben onze collega’s en cliënten nodig?
Een SOG die goed zelfstandig en ook in teamverband kan werken, en een eigentijdse kijk heeft op ouderenzorg. Vanuit onze visie is een professionele en persoonsgerichte houding essentieel. De zorg vereist dat je flexibel, stressbestendig en communicatief en sociaal vaardig bent. Je mening en inbreng over nieuwe ontwikkelingen en voorstellen voor verbeteringen worden zeer gewaardeerd!

Over het team en Saxenburgh
We hebben een deskundig team waarin we nauw samenwerken en ruimte is voor ieders mening. Aandacht voor elkaar, op elkaar terug kunnen vallen bij vragen of voor advies, zijn belangrijke waarden in de samenwerking. Je werkt in een vakgroep die bestaat uit vier verpleegkundig specialisten en drie vaste specialisten ouderengeneeskunde. De medische medische dienst wordt bijgestaan door het medisch secretariaat. Saxenburgh biedt behandeling in de volle breedte van GRZ, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, thuiszorg en ook PG crisiszorg. We hebben ca. 500 intramurale cliënten en daarnaast verlenen we ook medische zorg aan de cliënten ouderenzorg van de Baalderborg Groep.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Uren in overleg, minimaal 16 en maximaal 36 uur per werk
  • Een vast dienstverband
  • De keuzemogelijkheid om wel of niet ANW diensten te doen
  • De functie van SOG is, afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in schaal 75 of 80. Dat is minimaal € 5.164,- en maximaal € 8.146,- bruto per maand (FWG 75) en minimaal € 6.038,- en maximaal € 9.525,- bruto per maand (FWG 80) op basis van 36 uren per week
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Bel dan Bernadette Wevers, verpleegkundig specialist en vakgroepvoorzitter op nummer (0523) 27 69 77of mail naar  [email protected]

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.016
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bernadette Wevers, verpleegkundig specialist en vakgroepvoorzitter op nummer (0523) 27 69 77 of mail naar [email protected]
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 26-10-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-02-2023
Nummer 107680
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh