Specialist ouderengeneeskunde
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Ben jij een breed geïnteresseerde specialist ouderengeneeskunde met hart voor ouderenzorg? Heb jij talent voor ontwikkeling en innovatie? Welkom bij Solis!

Binnen onze medische vakgroep specialisten ouderengeneeskunde, meerdere specialisten ouderengeneeskunde in opleiding, AIOS ouderengeneeskunde, huisartsen in opleiding en verpleegkundig specialisten krijg  je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. We hebben elk ons eigen aandachtsgebied maar werken als één team en benutten elkaars expertise. Daarnaast zetten we ons in voor onderzoek en onderwijs: we hebben kaderartsen in verschillende domeinen (palliatieve zorg, eerste lijn, GRZen opleiden).

Zorggroep Solis levert zorg en behandeling aan ouderen en mensen met complexe aandoeningen in Deventer en nabije omgeving. Solis wil de chronische somatische en psychogeriatrische zorg en behandeling graag zo dicht mogelijk bij de cliënt brengen, daarom streven we naar een wijkgericht zorgaanbod. Solis levert zorg en behandeling in vijf woonzorgcentra in Deventer. Daarnaast bestaan er diverse multidisciplinaire behandelteams in de eerste lijn, ook buiten Deventer. De geriatrische revalidatie en somatische dagbehandeling zijn gecentraliseerd op de locatie PW Janssen in Deventer. Er bestaan veel goede contacten en werkafspraken met de regionale collega-zorginstellingen, de huisartsen en het Deventer Ziekenhuis.

DE FUNCTIE
Dit ga je doen
Als specialist ouderengeneeskunde ben je de regiebehandelaar in één of meerdere enthousiaste multidisciplinaire teams. Samen met je collega's geef je de zorg vorm en inhoud, zowel op gebied van diagnostiek en behandeling, als op gebied van consultatie.

 • Je levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling op je vakgebied - onder andere door participatie in projectgroepen - en ontwikkelt multidisciplinaire en/of transmurale medische behandelprotocollen.
 • Je draagt zorg voor het prettig en goed informeren van cliënten en hun vertegenwoordigers en onderhoudt contacten met samenwerkingspartners.
 • Je draagt actief bij aan het leerklimaat binnen de vakgroep.

Functie eisen

KENNIS & KUNDE
Dit vragen we van jou
Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Als jij doet waar je goed in bent, dat helemaal kan inzetten en echt jezelf kunt zijn, doe je werk waar je gelukkig van wordt.

Wij zoeken een enthousiaste specialist ouderengeneeskunde die:

 • nieuwsgierig is en op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • ondernemend en verbindend is
 • bijdraagt aan vernieuwing en kwaliteitsontwikkeling
 • vanuit een cliëntgerichte instelling bewust, betrokken en bevlogen werkt

Inschaling

ARBEIDSVOORWAARDEN
Dit willen we jou bieden

 • Vast dienstverband
 • Salaris; maximaal 8.390,86 bruto per maand bij 36 uur per week, (FWG 75) conform CAO VVT. 
 • Eindejaarsuitkering
 • Reiskostenvergoeding
 • Scholingsmogelijkheden en ontwikkelingstrajecten
 • Specialisten ouderengeneeskunde worden met name als achterwacht ingezet tijdens ANW-diensten. Geïnteresseerde collega's van buiten de regio die niet willen verhuizen nodigen wij van harte uit te solliciteren.

GELUK
Een baan waar je gelukkig van wordt is
Een dynamische werkomgeving waarin je veel inbreng hebt. Je krijgt veel ruimte om eigen initiatief te nemen en verantwoordelijkheden op je te nemen. Aan afwisseling geen gebrek, je krijgt namelijk meerdere werkvelden en wordt onderdeel van een veranderende zorgorganisatie waardoor je wordt uitgedaagd op je talenten en kwaliteiten. De samenwerking met verschillende disciplines en zorgmanagers is heel divers en vraagt om adviserende rol van jou. Gelukkig sta je er nooit alleen voor, want je teamgenoten staan voor je klaar. Onderschat het niet: je bent een belangrijke schakel voor veel collega's, met jouw eigen unieke inbreng.

Bijzonderheden

OVER SOLIS
Waar kom je terecht?
Solis, oprecht een andere werkgever! Waarom?
Wij kijken graag met andere ogen naar zorg. Wij kijken én werken met oprechte aandacht. Aandacht gericht op de cliënt, maar ook op jou als medewerker. Solis medewerkers zijn er in alle soorten en maten, maar alleen als je vertrouwt op het vakmanschap van een ander, haal je het maximale uit elkaar. Alleen dan zijn we Samen Solis: daar; waar je zelf bepaalt hoe je leven eruitziet. Wie met aandacht kijkt ziet ook waar het beter kan En beter betekent anders. En alleen met ánders zijn kunnen we daadwerkelijk verschil maken. Solis, oprecht een andere werkgever.

Innovatief in zorgtechnologie
Bij Zorggroep Solis wordt technologie ingezet bij alle doelgroepen aan wie wij zorg verlenen. We zijn een innovatieve partner die actief meewerkt aan het ontwikkelen, testen en invoeren van nieuwe technologieën in de zorg.

SOLLICITEREN
Waar wacht je nog op? Je kunt solliciteren via onderstaande knop.

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Dan gaan we gaan graag met jou in gesprek! Neem gerust contact op met Linda Hartman, specialist ouderengeneeskunde, kaderarts palliatieve zorg en opleiden via tel.: (0570) 698 200 of (06) 10 98 30 17.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Deze kosten worden door Solis vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 22-03-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 22-03-2022
Nummer 109274

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis