Specialist Ouderengeneeskunde
Zorgspectrum Het Zand

Functieomschrijving

Voor dit team zijn wij op zoek naar een Specialist Ouderengeneeskunde, om het team volledig op sterkte te brengen. Dit hechte en stabiele team bestaat op dit moment uit 5 Verpleegkundig Specialisten en 4 Specialisten Ouderengeneeskunde. Binnen het team heb je de vrijheid om vanuit eigen verantwoordelijkheid je functie vorm te geven en zijn de lijnen kort.

Dorus Schalkwijk, Specialist Ouderengeneeskunde: “Binnen Zorgspectrum het Zand krijg ik volop de ruimte om mezelf te ontwikkelen. Alle doelgroepen zijn aanwezig en ik kan mijn eigen rol spelen. Binnen het vakteam is veel expertise aanwezig en vullen wij elkaar aan, dit maakt het een loyaal en sterk team.”

Functie eisen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de medische zorg van cliënten met een complexe zorgvraag en ga je werken met een diversiteit aan doelgroepen zoals NAH, PG, somatiek, thuiszorg, palliatieve en revalidatie zorg.

Tevens werk je in de eerste lijn nauw samen met huisartsen en andere behandelaars. Vanuit de medische vakgroep lever je een aandeel in beleidsontwikkeling, samen met de andere Specialisten Ouderengeneeskunde en de Verpleegkundig Specialisten.

Om deze functie goed uit te voeren, ben je erkend Specialist Ouderengeneeskunde. Verder verwachten wij dat je:

  • affiniteit met de eerste lijn en niet aangeboren hersenletsel hebt;
  • goede communicatie vaardigheden bezit;
  • zelfstandig en gestructureerd kan werken;
  • je kennis op peil houdt door literatuurstudie, het volgen van (verplichte) bij- en nascholing, intercollegiale toetsing, seminars en congressen om te voldoen aan de eisen voor herregistratie als Specialist Ouderengeneeskunde.

Inschaling

Wij bieden:

  • Een mooie plek om je te ontwikkelen;
  • uren zijn in overleg, minimaal 24 uur, maximaal 36 uur per week;
  • een contract voor onbepaalde tijd;
  • een marktconform salaris. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 7,4% en een reiskostenvergoeding conform cao VVT.

Naast natuurlijk een fijne werkomgeving hebben we bij ons échte aandacht voor elkaar en hoort bij elke ontmoeting een begroeting. We staan open voor jouw frisse ideeën en je mag je eigen regie pakken. Naast respect en betrouwbaarheid is humor het fundament van onze dagelijkse werkzaamheden.

Bijzonderheden

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moet je bij elke nieuwe werkgever in de zorg inleveren, dus ook bij ons. De kosten hiervan krijg je uiteraard van ons vergoed. De aanvraag van de VOG wordt door ons opgestart. Je ontvangt via de mail een bericht om de aanvraag af te ronden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 19-16
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, diverse locaties rond Zwolle
Postcode 8014BE
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij André Kuipers (Regiomanager) telefoonnummer 06-57106164 of Dorus Schalkwijk (Specialist Ouderengeneeskunde) telefoonnummer 038-4687740
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 14-03-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 29-03-2019
Nummer 44386
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand