Specialistisch begeleider gehandicaptenzorg Wilp
Zozijn

Wil jij als specialistisch begeleider gehandicaptenzorg de cliënten van Zozijn tot bloei laten komen? Ben je op zoek naar een rol waarin je individuele aandacht aan cliënten met een complexe zorgvraag kunt schenken? En wil je ook nog eens werken op ons prachtige landgoed de Lathmer in Wilp met goede arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw wensen? Dan hebben wij volop kansen en mogelijkheden voor jou bij Zozijn. Wil je meer weten? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog! 

Wat bieden wij jou? 

  • De kans om te werken in een organisatie die midden in de samenleving staat op een prachtig landgoed in Wilp. 
  • Collega's die staan te popelen om kennis met je te maken en cliënten voor wie jouw begeleiding van grote waarde is. 
  • Een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg met de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor hebben we ons eigen opleidingscentrum in Voorst. 
  • Het aantal uren en type contract zijn in overleg. Hierbij houden wij graag rekening met jouw wensen. 
  • Natuurlijk alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg. Een passend salaris o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.154 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 40) maakt daar onderdeel van uit. Dit vullen wij vanuit Zozijn aan met een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan. 

Wie ben jij? 

  • Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 4 (of soortgelijk). Solliciteren met mbo-niveau 3 is ook mogelijk, maar dan bieden we je wel een aanvullend opleidingstraject op maat aan.  
  • Ervaring is fijn, maar geen vereiste! O.b.v. de ervaring die je al dan niet hebt, bepalen we wel je salaris. 
  • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de zorg. Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag over betaald. 
  • Werken met cliënten die een complexe zorgvraag hebben, spreekt jou aan. Je wilt er alles aan doen om te begrijpen wat deze cliënten jou willen vertellen en om te begrijpen waarom zij handelen zoals ze doen.  

Wat ga je doen? 

Als specialistisch begeleider draag je samen met je collega's zorg voor de begeleiding van onze cliënten. Deze cliënten zijn bewoners van landgoed de Lathmer in Wilp. Bij ons op het landgoed wonen hele diverse cliënten. In jouw rol ondersteun je één of meerdere cliënten met een complexe zorgvraag. Observerende, begeleidende, ondersteunende en verzorgende werkzaamheden behoren allemaal tot die rol. Je biedt individuele aandacht aan cliënten in de vorm van structuur, rust en veiligheid. Je bent alert op escalaties in gedrag en voert samen met je collega's handelingen uit om deze situaties te voorkomen en beheersen waar nodig. Die doe je vanuit onze kernwaarden: liefdevol, vakkundig en vindingrijk. Om dit goed te doen, handel je methodisch en procesmatig. Je werkt op basis van het zorgplan van de cliënt en draagt daarvoor de nodige informatie aan.  

We hebben in Wilp verschillende soorten woningen. De ene woning is meer gericht op intensieve begeleiding van cliënten, de andere woning op intensieve zorg en er zijn ook woningen waarin begeleiding en zorg samenkomen. We vinden het belangrijk dat jij op een woning aan de slag gaat die bij jou past. Eén ding is zeker: je zorgt er samen met je collega's dag in dag uit voor dat onze cliënten tot bloei komen. Zo help je in de ochtend met het opstarten van de dag. Een aantal cliënten gaat naar dagbesteding, maar dat kan niet iedere cliënt. Je onderneemt daarom ook andere activiteiten. Je gaat bijvoorbeeld met een cliënt mee naar de tandarts of misschien verkennen jullie binnenkort wel samen ons mooie landgoed op een duo-fiets. Naast begeleiding bied je in meer of mindere mate zorg aan. Dit zorgmoment is een belangrijk contactmoment. Je laat de cliënt zich veilig voelen en biedt op professionele wijze de zorg die nodig is. Tot slot, horen vanzelfsprekend overlegvormen met collega's en de nodige administratieve werkzaamheden bij jouw takenpakket als specialistisch begeleider bij Zozijn.  

Waar ga je werken? 

Je bent er vast al eens voorbijgereden: landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur. 

Bij ons in Wilp wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar oud. Zij voelen zich thuis in deze beschermende leefomgeving. De ondersteuning is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Welke ondersteuning daarvoor nodig is? Dat verschilt per persoon. Elke bewoner heeft een eigen zorgvraag. 

Ook is er op ons landgoed alle ruimte voor jou als specialistisch begeleider. We kijken graag samen met jou waar én hoe jij het beste uit mensen haalt. Uit jezelf, je cliënten en je collega’s. 

Solliciteer direct! 

Yes, je bent er nog. Heb je interesse in deze functie als specialistisch begeleider bij Zozijn in Wilp? Stuur dan je cv naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer". Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. Wil je graag meelopen? Dan regelen we dit! Weet je al precies wat je leuk lijkt? Dan regelen we dat! 

Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat we doorlopend op zoek zijn naar collega's die ons ondersteunen in de zorg voor onze cliënten. 

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected] Binnen één werkdag reageren we op je mail. We zien elkaar! 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Regio Oost-Veluwe Wilp
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Publicatiedatum 08-08-2022
Reageer voor 30-09-2022
Ingangsdatum 08-08-2022
Nummer 113161
Doorsturen Bekijk PDF