Specialistisch Ondersteuner Kind&Jeugd De Toren Wilp
Zozijn

Wij zoeken collega’s die ondernemend en zorgzaam zijn in het begeleiden van jongeren met een ernstig verstandelijke beperking.

Ben jij die stevige persoonlijkheid, die het beste uit ieder kind wil halen en help jij ons onze woning door te ontwikkelen? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou in de functie van

Specialistisch ondersteuner 

voor gemiddeld 24 tot 28 uur per week. Andere dienstverbanden zijn bespreekbaar.

Wat ga je doen?

Je begeleidt en/of verzorgt één of meer kinderen/jongeren met een complexe begeleidingsvraag op basis van het zorgplan. Dit doen we op De Toren binnen een 24-uurs setting. Het gaat om jongeren met een lage ontwikkelingsleeftijd en een begeleiding intensieve vraag (ontwikkelingsleeftijd 0 tot 4 jaar). De jongeren die op De Toren wonen kunnen zich moeilijk uiten en kunnen niet vertellen wat ze denken. Als specialistisch ondersteuner let je op de kleine signalen en pas je daar je begeleidingsstijl op aan. Je geeft betekenis aan het gedrag dat de jongere laat zien. We richten ons op stabiliteit en continuïteit om tot ontwikkelmogelijkheden te komen.

Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Daarnaast ondersteun je bij het schrijven van signaleringsplannen en begeleidingsafspraken en ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen op de woning. Je onderhoudt contact met de ouders/verwanten van het kind.

Dit zijn wij
Op De Toren staat een jong en dynamisch team. Wij zijn volop in ontwikkeling om zelfsturend te worden en zetten een huiselijke, gezellige sfeer neer. Naast aandacht voor onze jongeren, vinden wij aandacht voor elkaar ook erg belangrijk. Het is van belang om op elkaar te kunnen bouwen en elkaar te vertrouwen.

Kind & Jeugd
Kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsprobleem kunnen voor zorg, ondersteuning en behandeling bij Zozijn terecht, waaronder Orthopedagogisch Centrum Kompas in Wilp, gelokaliseerd op Landgoed De Lathmer. Hier kunnen kinderen wonen, is er mogelijkheid tot logeren, naschoolse opvang. Er is tevens een kindercentrum voor dagbehandeling.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Heb je interesse en wil je meer weten, neem dan contact op met Renata Buiting (assistent manager) 06 46898655.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding (sector zorg en welzijn) op minimaal kwalificatieniveau 4.
  • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek zoals hechtingsproblematiek.
  • Passie voor jongeren die individuele intensieve begeleiding behoeven.
  • Je hebt reflecterend en relativerend vermogen.
  • Je houdt van aanpakken, je bent energiek en proactief.
  • Je hebt passie voor je vak en je hebt humor.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan binnen Kind & Jeugd
  • Een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris van maximaal € 2.993,00 bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een verklaring omtrent gedrag.

Deze vacature staat open totdat wij geschikte kandidaten hebben gevonden.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie K&J - Orthopedagogisch Centrum Kompas De Toren Wilp
Postcode 7384ED
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Renata Buiting 06 46898655
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 05-10-2021
Reageer voor 29-10-2021
Ingangsdatum 05-10-2021
Nummer 71597
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn