Speltherapeut
De Twentse Zorgcentra

Ben jij een speltherapeut die out of the box kan denken en houdt van het werken met onze diverse doelgroep? Dan is deze vacature perfect voor jou!

Het team
Als speltherapeut maak je samen met de 3 muziektherapeuten en 3 psychomotorische therapeuten onderdeel uit van de groep vaktherapie. Wij geloven dat ieder mens uniek is, mogelijkheden bezit en de kracht heeft om in balans te komen. We werken hier naar toe vanuit een multidisciplinaire setting. Hierbij ben je als speltherapeut van direct toegevoegde waarde in het leven van cliënten!

Op verwijzing van de gedragskundige verricht je spelobservatie en geef je speltherapie aan individuen of groepen cliënten. Je stelt behandelplannen op, voert deze uit en evalueert deze met de verwijzer, in nauwe samenwerking met de cliënt en de omgeving van de cliënt. Je draagt zorg voor het vastleggen van onderzoek- en behandelgegevens overeenkomstig de daartoe gestelde eisen en/of gemaakte afspraken. Desgevraagd geef je informatie, instructie en advies aan cliënten, (wettelijk) vertegenwoordigers, behandelaars, begeleiding en andere betrokkenen. We kunnen ook op jou rekenen als het gaat om een actieve bijdrage aan de productontwikkeling en de promotie van de vaktherapie, zowel binnen de Twentse Zorgcentra als extern.

Wij vragen

  • Je bent in het bezit van een Post HBO opleiding speltherapie/master speltherapie.
  • Kennis en/of ervaring op het gebied van cliënten met een verstandelijke beperking en ontwikkelings- / gedragsproblematiek is een pre.
  • Je bent lid van de Nederlandse Vereniging van Speltherapeuten/ FVB
  • Je standplaats is Enschede maar je inzet kan ook in Almelo en Losser gevraagd worden. Het is daarom noodzakelijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs en de beschikking over eigen vervoer hebt.

Wij bieden

  • Een baan van gemiddeld 12 uur per week. De brede doelgroep zorgt voor veel afwisseling in de hulpvraag
  • Een salaris van min. € 2.766- / max. € 4.082,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Bij aanstelling een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Verlenging of een contract voor onbepaalde tijd behoren tot de mogelijkheden.
  • Een fijn team aan collega’s

Contact
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Suzan Geerts, speltherapeut:, 06- 31951641/ suzan.geerts @detwentsezorgcentra.nl of Elizabeth de Goeijen-Wassink, speltherapeut:, 0686822390 / elizabeth.degoeijen-wassink@detwentsezorgcentra.nl

Procedure
Reageren kan tot en met 18 mei 2021. De gesprekken vinden plaats op donderdag 27 mei a.s.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O. 

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 21.098
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor een half jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 04-05-2021
Reageer voor 14-05-2021
Nummer 67965
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra