Stagiair(e) Marketing & Communicatie
De Lichtenvoorde

Ben jij op zoek naar een creatieve en afwisselende stage binnen een professionele maar betrokken organisatie? Wij zoeken voor aankomend najaar een stagiair(e) op onze Marketing- en Communicatieafdeling. Je komt op het juiste moment, want we staan aan de vooravond van het ontwikkelen van een nieuwe positionering, naam, logo en huisstijl. Maar ook andere creatieve klussen zoals het maken van foto’s en toffe filmpjes op één van onze 45 locaties in de Achterhoek. Vind jij het leuk om in dit nieuwe avontuur een steentje bij te dragen? Lees dan snel verder!


Wie zijn wij?
De Lichtenvoorde ondersteunt mensen met een beperking. We zijn als organisatie volop in beweging. De kwaliteit van leven, gezien door de ogen van de cliënt, staat daarbij centraal. Dat betekent ook dat wij onszelf als zorgorganisatie stevig op de kaart willen blijven zetten. En laten zien waar we voor staan en waar we voor gaan. Daar zijn wij volop mee bezig, aangezien we midden in de ontwikkeling zitten van een nieuwe positionering, naam, logo en huisstijl.

Wat ga je doen?
Sinds begin 2019 hebben we een gloednieuwe afdeling Marketing & Communicatie met drie professionals (een manager M&C, adviseur M&C en communicatiemedewerker).

Kun jij je vinden in onderstaande punten?

  • 3e jaars HBO-student in de richting van Marketing/Communicatie of Creative Business (Media, Informatie & Communicatie).
  • Je zoekt een uitdagende stage waarin je alles wilt leren rondom het positioneren van een zorgorganisatie.
  • De werkzaamheden zijn heel breed. Van het schrijven van bijvoorbeeld ervaringsverhalen, ondersteuning bieden op gebied van Social Media en ons intranet tot het organiseren van een bijeenkomst.
  • Helpen bij het bedenken van maken van toffe content. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, dus we werken steeds meer met film en fotografie. Dit creëren we allemaal zelf.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende stage met leuke en verschillende werkzaamheden.
  • Kans om onze doelgroep te leren kennen en mooie dingen te maken.
  • Een professioneel en gezellig team dat jou helpt het beste uit je stage te halen.
  • Dynamische werkplek waar je veel kunt leren en ervaring op kunt doen.
  • Een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand, inclusief onkostenvergoeding (36-urige werkweek).

Vragen?
Heb je vragen? Neem dan contact op met Nadia Biesbroek, Manager Marketing & Communicatie, tel. 06-53982860 / nadiabiesbroek@delichtenvoorde.nl. Of met Jolanda Lensink, Adviseur Marketing & Communicatie, tel. (0544) 37 11 30 / jolandalensink@delichtenvoorde.nl.

Type Vacature
Organisatie De Lichtenvoorde
Locatie Bestuursbureau De Lichtenvoorde in Lichtenvoorde
Postcode 7131PE
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Nadia Biesbroek of Jolanda Lensink
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-06-2020
Reageer voor 15-07-2020
Ingangsdatum 01-09-2020
Nummer 53495
Doorsturen Bekijk PDF

De Lichtenvoorde

Vanuit Oost-Gelderland ondersteunt en begeleidt zorginstelling De Lichtenvoorde kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking in wonen, werken en leven. Met ongeveer 650 medewerkers en meer dan 100 vrijwilligers ondersteunt De Lichtenvoorde mensen met een beperking van alle leeftijden; van jong tot heel oud. En met een lichte of een zwaardere zorgvraag. Omdat iedereen zijn eigen leven heeft, ondersteunt De Lichtenvoorde waar nodig!

Meer over De Lichtenvoorde