Strategisch adviseur zorgverkoop
Pluryn

Als Strategisch adviseur zorgverkoop draag je bij aan passende zorg voor onze cliënten in Oost Nederland door het maken van goede contractafspraken met zorgkantoren, gemeenten en zorgverzekeraars.

 • Wil jij vanuit een commerciële invalshoek bijdragen aan passende en persoonsgerichte zorg voor onze cliënten in de jeugdzorg en WLZ?
 • Ben je analytisch sterk, relatiegericht, gedreven en wil je Pluryn strategisch verder helpen door de kansen in de markt te benutten?

Lees dan snel verder en reageer direct!

Wat doe je als Strategisch adviseur zorgverkoop Jeugdzorg en WLZ?

 • Je bouwt en onderhoudt de relatie met diverse financiers van zorg (zorgkantoren, verzekeraars, gemeenten) om tot een goede samenwerking en heldere afspraken te komen. Voor zorg en ondersteuning op maat voor onze cliënten. Binnen de kaders voor financiering van de Wet langdurige zorg, de Jeugdwet, de Zorgverzekeringswet en de Wet maatschappelijke ondersteuning.
 • Je ondersteunt de directeuren en managers in regio Oost Nederland op de inhoud en het proces van zorgcontractering. Je adviseert en helpt bij het vertalen van de regionale en landelijke ontwikkelingen naar strategisch, tactisch en operationeel niveau van de dienstverlening.
 • Binnen de zorgverkoopcyclus positioneer je Pluryn. Je richt je op aanbestedingen en het onderhandelingsproces. Je signaleert kansen en bedreigingen in de markt en bouwt en onderhoudt relaties in een voor Pluryn relevant netwerk.
 • Daarnaast bewaak je lopende contractafspraken en de naleving en verantwoording daarvan (ca.40 milj.) in samenwerking met de betrokken afdelingen binnen Pluryn.
 • Je geeft advies ten behoeve van de doorontwikkeling van de strategische positionering van Pluryn en draagt actief bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Zorgverkoop & Cliëntproces.

Hierin herken jij jezelf Strategisch adviseur zorgverkoop Jeugdzorg en WLZ

 • Je bent een analytische professional (hbo+ of wo niveau) en je hebt ervaring in de rol van (beleids) adviseur, inkoper, contractmanager en/of projectmanager.
 • Je bent commercieel en cijfermatig sterk en je hebt kennis van en ervaring met de transformatie in het sociaal domein en langdurige zorg.
 • Je kent de ins en outs van de verkoop of inkoop van zorg en je hebt bijvoorbeeld gewerkt bij een gemeente, bij een zorgkantoor, een zorgverzekeraar of bij een andere organisatie.
 • Met jouw ervaring doorzie je snel juridische en financiële consequenties van samenwerking en je weet dit te vertalen naar strategisch advies richting directie en raad van bestuur.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto en bent bereid locaties in jouw werkgebied te bezoeken wanneer gewenst.

Waar kom je te werken?

De afdeling Zorgverkoop & Cliëntproces bestaat uit de teams zorgverkoop, klantenbureau en zorgadministratie en -facturatie. Samen hebben wij als doel om passende contractafspraken te maken voor de geleverde zorg. Voor cliënten de juiste zorg en bijpassende indicatie te vinden. En cliënten te bemiddelen naar een passende zorglocatie van Pluryn. Als Strategisch adviseur zorgverkoop ben je dus onderdeel van de hele keten van contract tot facturatie.

Het team zorgverkoop bestaat uit strategisch adviseurs zorgverkoop en een ondersteuner zorgverkoop. De strategisch adviseurs zijn verantwoordelijk voor de zorgverkoop en houden zich onder meer bezig met de positionering van Pluryn, het (door)ontwikkelen van de propositie en het op de markt brengen van Pluryn als organisatie. Binnen Pluryn heeft het zorgverkoopteam een belangrijke adviesrol. Iedere strategisch adviseur ondersteunt en adviseert de raad van bestuur, de account houdende directeuren en managers van de locaties in zijn of haar portefeuille op de inhoud en het proces van zorgcontractering en strategisch beleidsvraagstukken. Jouw aandachtsgebied is Jeugdzorg in Overijssel (IJsselland en Twente) en onze volwassenzorg locaties in Oost Nederland. Je werkt hierin nauw samen met een directe collega.

Dit ontvang je als Strategisch adviseur zorgverkoop Jeugdzorg en WLZ

 • Een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar oog is voor jouw persoonlijke groei;
 • Salaris conform cao gehandicaptenzorg FWG 60 tussen €3.482,- en €5.062,- bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Daarbij komt een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en extra vrije tijd in de vorm van balansverlof;
 • Vrijheid om hybride te werken. Thuis, op kantoor in Nijmegen of op een Pluryn locatie in het land;
 • Je bent de beheerder van je eigen agenda. Je bent flexibel om bezoeken zelf in te plannen en te zorgen voor balans in jouw werk en privé.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. We nemen snel contact met je op!

Vragen?

Stuur een WhatsApp of bel naar Stefanie Arts, recruiter via 06-18211606 of mail naar [email protected]

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Adviseur
Contractmanager
Inkoper
Projectleider
Publicatiedatum 15-02-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 15-02-2023
Nummer 117851