Systeem-/netwerkbeheerder
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Ben jij die IT-er met affiniteit voor de zorg? Dan zoeken wij jou!

SYSTEEM-/NETWERKBEHEERDER

voor 36 uur per week

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
Je werkt samen met 4 collega’s, met allemaal een eigen aandachtsgebied. In dit team gaat de meeste aandacht uit naar het operationeel houden en verder optimaliseren van onze systemen. Je fungeert als vraagbaak voor je collega’s van de Servicedesk. Je adviseert management en begeleidt bij complexe IT-vraagstukken. Je gaat altijd in overleg met de eindgebruiker en betrekt hen actief bij oplossingen. Ook ondersteun je de werkplekbeheerder door de juiste images voor thin clients te ontwerpen. Omdat Mediant 24/7 zorg verleent, draai je met je collega’s mee in een bereikbaarheidsdienst.
Naast de dagelijkse werkzaamheden hebben we een aantal uitdagingen voor de toekomst. Migratie naar de Cloud is reeds ingezet en het is onze intentie om dit de komende jaren uit te breiden.

Functie eisen

Jij hebt

 • Een afgeronde HBO-opleiding richting ICT-beheer.
 • Ruime ervaring als systeem-/netwerkbeheerder en kennis van Active Directory, Microsoft Windows server, Exchange, Hyper-V, Citrix, Ivanti Workspace Control, communicatieprotocollen.
 • Kennis van storage en back-up beheer.
 • Kennis en ervaring met ITIL.

Jij bent

 • Gemakkelijk in contact, kunt oplossingsgericht denken en durft je mening te geven.
 • Enthousiast, proactief, servicegericht, stressbestendig, analytisch, besluitvaardig en een echte teamspeler.
 • Creatief in je aanpak met een nuchtere insteek.
 • Communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht.

Inschaling

Wat krijg je ervoor terug

 • Samenwerking in een stabiel team in een financieel gezonde organisatie
 • Werken met specifieke en veelzijdige systemen op het gebied van netwerken, telecommunicatie en domotica.
 • Ruimte voor eigen inbreng en groei.
 • Je neemt actief deel aan werkgroepen.
 • Arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, daarna mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 2.611,- en € 3.571,- bij een fulltime dienstverband (FWG 50 cao GGZ) exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Solliciteren

Dit kan tot uiterlijk 23 februari a.s. via www.zorgselect.nl of per email via vacatures@mediant.nl. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Robin Hof, teammanager ICT, telefoonnummer 06 51506545 of via ra.hof@mediant.nl

Wij streven er naar om de gesprekken in week 10 en 11 te laten plaatsvinden en verwachten eind maart de procedure af te ronden.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 0202 EBS/dlk-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Publicatiedatum 05-02-2020
Reageer voor 23-02-2020
Nummer 51184
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg