Systeemtherapeut/Ambulant Gezinsbehandelaar
Pro Juventus

Functieomschrijving

Wil jij jouw kennis en ervaring toevoegen aan ons multidisciplinaire team? Hecht jij waarde aan professionele autonomie en functioneer jij optimaal binnen een lerende organisatie? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en neem jij je ervaring met het begeleiden van systemen mee bij de diagnostiek en behandeling van onze cliënten? Dan is Pro Juventus op zoek naar jou!  Voor ons kind en jeugd team te Kampen zijn wij op zoek naar:

Systeemtherapeut/ Ambulant Gezinsbehandelaar

(28-32 uur per week)

 

Functieprofiel

  • Je bent onderdeel van een multidisciplinair team; •Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diagnostische taken en behandeling; •Je voert de taken zelfstandig uit, maakt daar een verslag van en brengt de resultaten en de diagnostische overwegingen in het multidisciplinair team in; •Je werkt nauw samen in het multidisciplinaire team; •Je draagt bij aan onze visie om onze cliënten op een deskundige, zorgvuldige, respectvolle en efficiënte manier een verklaring en verlichting te geven voor hun klachten.

Functie eisen

Wij vragen:

  • Relevante ervaring met systeemtherapie én het ambulant werken in de gezinnen. Sterke voorkeur voor ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie; • Vermogen tot integreren en beknopt te rapporteren; • Plannings- en organisatievaardigheden, Stressbestendigheid, flexibiliteit en relativeringsvermogen; • Tact, geduld en creativiteit in het werken met onze populatie, Zelfreflectie en een (pro)actieve energieke houding; • Afgeronde opleiding als Systeemtherapeut naast IAG-opleiding (of gelijkwaardig); • Meerdere jaren werkervaring is een pré. • Geregistreerd, conform je beroepsgroep (SKJ / BIG of anderszins) en in bezit van een rijbewijs.

Inschaling

Wij bieden: een zeer afwisselende en boeiende baan in een dynamische en jonge organisatie met veel ruimte tot eigen initiatief. De organisatie kent een informeel karakter waarin een ambitieus team werkzaam is. Het betreft een functie voor 28 - 32 uur per week. Vereiste werkdag is donderdag (i.v.m. teamoverleg). Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ.  De functie van ambulant gezinsbehandelaar is gewaardeerd in functiegroep 55. De functie van systeemtherapeut is gewaardeerd in functiegroep 60. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.  

Interesse?

Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Miriam Dokter, psychiatrisch verpleegkundige, telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 038 200 99 00

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marja Vermaning, administratief medewerker HR via telefoonnummer 0570 57 22 35. Je sollicitatie met cv kun je richten aan personeelszaken@projuventus.nl.  

Bijzonderheden

Pro Juventus heeft op dit moment 4 vestigingen: Wezep, Wijhe, Kampen en Ommen.  Pro Juventus is een kleinschalige zorginstelling die zowel jeugd-, jongvolwassenen- en volwassenen-ggz aanbiedt binnen de generalistische basis- en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg. Deze kleinschaligheid biedt ruimte voor optimale cliëntgerichtheid: wij voelen ons sterk verbonden met de mensen. Goede zorg leveren dwingen we niet af met behulp van regels, maar is een intrinsieke waarde van onze medewerkers. De kennisgedrevenheid van onze medewerkers zorgt voor een voortdurende ontwikkeling van het team als geheel. Het in standhouden van de brede multidisciplinariteit van onze behandelteams houdt ons flexibel. Deze flexibiliteit is een randvoorwaarde om accuraat in te kunnen gaan op wisselingen in een zorgmarkt waar vraag en aanbod sterk beïnvloed worden door economische kaders, sociaal-maatschappelijke vraagstukken en politieke keuzes.  

  

Type Vacature
Organisatie Pro Juventus
Locatie Pro Juventus, Centrum voor jeugd- en volwassenenpsychiatrie in Kampen
Postcode 8261EP
Stad Kampen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Miriam Dokter
Functie(s) Systeemtherapeut
Publicatiedatum 22-02-2019
Reageer voor 01-05-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 43960
Doorsturen Bekijk PDF

Pro Juventus

Pro Juventus is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Met een team van psychiaters, artsen, psychologen, orthopedagogen, gezinscoaches en begeleiders wordt er nauw samen gewerkt aan de diagnostiek, behandeling, begeleiding en ondersteuning van kinderen en jongeren met gedragsproblemen en hun omgeving. Er wordt binnen Pro Juventus systemisch gewerkt. Hieruit is de behoefte ontstaan om naast kinderen, jeugdigen en adolescenten ook ouders een hulpverleningstraject aan te bieden, ten einde een betere kwaliteit van ouderzorg en een gezonder gezinsklimaat te bewerkstelligen.

Meer over Pro Juventus