Systeemtherapeut
Accare

Over de functie

Je komt als systeemtherapeut de poli in Deventer versterken. In Deventer zijn drie generalistische teams met jonge enthousiaste hulpverleners die doorontwikkeling, innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Twee teams kinder- en jeugdpsychiatrie en één in de forensische jeugdpsychiatrie en orthopsychiatrie. Deze teams versterken elkaar wat de behandeling van de cliënt ten goede komt.

Je draagt bij aan het onderzoekstraject (intakes, gezins-en systeemonderzoek, heteroanamnese, ontwikkelingsanamnese) en het behandeltraject van jeugdigen met diverse problematiek. Juist die diversiteit geeft jou energie en is een uitdaging.

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandig werkende en bevlogen collega met een afgeronde opleiding tot Systeemtherapeut NVRG-erkend en beschikt over een SKJ-registratie. Je krijgt energie van diversiteit en draagt actief bij aan zowel het onderzoekstraject als het behandeltraject van jeugdigen met diverse problematiek. 

Wat bieden wij jou?

Accare is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Wat ons drijft is dat we de behandelingen die we bieden elke dag beter willen maken. Daarom krijg jij van ons de vrijheid om nieuwe ideeën op basis van wetenschappelijk onderzoek in de praktijk te brengen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris tussen de €3.306,- en € 4.981,- o.b.v. 36 uur, volgens CAO GGZ FWG 60;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding;
  • Fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Jaarlijkse fiscale uitruil kosten woon-werkverkeer;
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via de knop ‘solliciteren’ onderaan de vacaturetekst. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Willem Jan Steenbergen, via het secretariaat 0570 851500. Wil je meer weten over de procedure, dan kan je een mail sturen naar het regiosecretariaat, [email protected].  

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Type Vacature
Organisatie Accare
Locatie Polikliniek Deventer
Postcode 7413 AP
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Systeemtherapeut
Publicatiedatum 08-05-2023
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 119879

Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.

Meer over Accare