Taxibegeleider EIGEN dagbesteding
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE TAXIBEGELEIDER EIGEN DAGBESTEDING
15 uur

Wij zijn per direct op zoek naar een taxibegeleider die cliënten van dagbesteding EIGEN in de taxi wil begeleiden.

De werktijden zijn in de ochtend tussen 7.45 en 9.30 uur en in de middag tussen 14.30 en 15.30 uur. Werk je liever ‘s ochtends? Of juist in de middag? Laat het ons weten, over de inzet van de uren gaan we graag met je in overleg.

Wat ga je doen
Je begeleidt dagelijks de jongeren tijdens het vervoer. In de ochtend vanaf hun woonadres naar de dagbesteding en in de middag andersom. De begeleiding is gericht op het waarborgen van een voor de cliënten prettige en veilige vervoerssituatie, conform de geldende veiligheidsvoorschriften. Je geeft bijzonderheden, onregelmatigheden en relevante informatie die je constateert tijdens de werkzaamheden door aan begeleiders. Daarnaast neem je deel aan relevante besprekingen die ten goede komen aan een goede functie-uitoefening.

Waar ga je werken
De Passerel biedt aan negen jongeren (5 tot 20 jaar) dagbesteding aan de Casper Fagelstraat. We bieden deze jongeren een zo gewoon mogelijk leven in een voorspelbare en stabiele omgeving. Zij hebben een ernstige verstandelijke beperking en een complexe ondersteuningsvraag op het gebied van gedrag en verzorging. Dit alles vraagt om strak methodisch werken. We doen er alles aan om deze jongeren te begrijpen en hun taal te leren, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je veilig kunnen voelen is een basisvoorwaarde voor iedereen, dat vraagt oog hebben voor elkaar en voor signalen, verbaal en vooral non-verbaal.

Functie eisen

Wat breng je mee

 • je bent bekend met epilepsie of bereid hiervoor een training te volgen;
 • affiniteit met de doelgroep;
 • je staat sterk in je schoenen;
 • je hebt een flexibele instelling en bij ziekte of verlof van een collega taxibegeleider ben je bereid extra te werken;
 • je hebt sociale vaardigheden om op een goede manier met onze jongeren om te gaan.

Wie is De Passerel
Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, ouders/verwanten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op onze woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden we ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Als taxibegeleider bij De Passerel bieden we je:

 • een salaris tussen de € 1686,00 en € 2110,00 (FWG schaal 5), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • direct een vast contract;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool;
 • cliënten en collega’s die blij zijn om jou te zien;
 • een locatie met veel variatie waar je trots op kunt zijn!

Bijzonderheden

Meer informatie
Heb je vragen over deze functie? Bel of app met Dieneke Bentz van den Berg op 06-46083328.

Solliciteren?
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 023-14.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden.
Na de succesvolle gesprekken volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en maken we alles in orde om jou een goede start te laten maken!

Het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Type Vacature
Intern nummer 023-14
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 21-02-2023
Reageer voor 22-03-2023
Ingangsdatum 21-02-2023
Nummer 118006
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel