Teamcoordinator met pit
De Weerde

Teamcoördinator met pit 

Ben jij die door de wol geverfde zorgman of –vrouw mét coördinatietalent? Iemand die denkt in mogelijkheden? Iemand die buiten de lijntjes kleurt en zo het beste in medewerkers en cliënten naar boven haalt? Geen (bureaucratische) poespas maar gewoon goede zorg, recht vanuit het hart. Herken je je daarin? Dan zoeken wij jou! 

  Wat typeert jou?  

Jij bent zo iemand waar collega's naartoe komen als er weer eens een impasse is. Vanuit analyse en creativiteit weet jij altijd weer hoe het anders kan. Beter, vanuit jouw overtuiging wat goede zorg is. Je handelt vanuit je hart en met gedegen kennis van de psychiatrie en LVB. En je wilt daar verschil mee maken. Je weet het beste uit mensen te halen en je helpt ze om ‘gewoon’ te doen wat op dat moment nodig is: snel schakelen en de handen uit de mouwen. Je hebt initiatief, bent een doorzetter en staat nooit stil in je ontwikkeling. Gedrag van anderen én jezelf begrijp je en zie je in groter verband.  

In je werk met mensen ben je altijd alert op veranderingen. Je leert de ander kennen als mens en herkent de bewuste en onbewuste signalen over hoe het gaat. Jou maken ze niet snel iets wijs. Je bent bemoedigend: je weet te inspireren en de ander te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Dat doe je altijd met een ferme aanpak: duidelijk en standvastig. De ander weet waar hij of zij aan toe is en kan echt op je bouwen. Je bent sociaal zeer vaardig en een prettig kritische samenwerkingspartner voor (keten)partners. Tegenstrijdige belangen herken je niet alleen snel, je kan er ook goed mee omgaan. 

Waar kom je te werken? 

Zorgorganisatie De Weerde, bij de teams in Nijverdal en Almelo. We zijn een jonge, groeiende organisatie. Er is veel inbreng mogelijk van iedereen; we waarderen ieders initiatief en gedrevenheid. Onze teams zijn hecht. We zijn informeel, geven elkaar veel verantwoordelijkheid en werken vanuit ons hart. Daarbij rekenen we op ieders enthousiasme, initiatief en goede arbeidsethos. Het typeert wie De Weerde is. Dit koesteren we en willen we vasthouden terwijl we (nog een beetje) verder groeien.   

 Waarom pas jij bij De Weerde?  

 De Weerde is houden van de vrije ruimte én ermee kunnen omgaan. Als jonge organisatie hebben we samen de kans om iets moois op te bouwen, zonder dichtgetimmerde protocollen en stroperige processen. We organiseren de zorg rondom ieder individu, precies wat voor hem of haar nodig is. Dat betekent dat we door muurtjes heen breken, ons vastbijten en handelen vanuit het hart en de volle overtuiging. Als jij je daarin herkent, pas je bij De Weerde. 

Wat ga je doen? 

Als teamcoördinator ga je leiding geven aan ongeveer 15 collega’s van 2 teams in Nijverdal en Almelo. Je regelt dat de zorg voor cliënten altijd doorgaat. Je stimuleert medewerkers om de perfecte dienstverlening te leveren, alleen al doordat je zelf het goede voorbeeld geeft. Je signaleert wat er nodig is en draagt bij aan ieders persoonlijke ontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor de sfeer in de teams en het vasthouden van de cultuur die De Weerde zo eigen maakt. Voor jouw teams ben je het eerste aanspreekpunt. Je onderhoudt alle interne en externe contacten en dus sta je in nauwe verbinding met medewerkers, cliënten en hun naasten, ketenpartners en andere betrokkenen. Je werkt nauw samen met de twee bestuurders, Karen Westerhoff en Janet Plegt, die ook een deel van de teams aansturen en je wordt lid van het MT-team. 

Als teamcoördinator stel je met je team doelen en help je je team om die doelen samen te bereiken. Bij je taken hoort ook dat je veranderingen doorvoert en je team structuur biedt in hun werk. En natuurlijk ben en blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wet- en regelgeving in de zorg. Daarin signaleer je kansen die voor de organisatie van waarde zijn. 

Wat neem je mee? 

  • Een relevante afgeronde hbo-opleiding 
  • Ervaring als leidinggevende in de hulpverlening, dienstverlening en/of gezondheidszorg is een pré 
  • Kennis van en werkervaring met mensen met een psychische kwetsbaarheid en/of verstandelijk beperking  
  • Kunnen meedraaien in een rooster van bereikbaarheidsdiensten  

Wat bieden wij?  

Afhankelijk van je opleiding en relevante ervaring, mag je rekenen op een brutosalaris tussen € 2.553,- en € 4.131,- (CAO GGZ, FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek. We bieden je een vast dienstverband met een contract op basis van onbepaalde tijd. We werken met een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden met daarin o.a. fietsplan, bedrijfsfitness, vakantie-uren kopen/verkopen en een studiekostenregeling. Reiskostenvergoeding is conform CAO GGZ, pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. 

 Ben je enthousiast? 

Als deze functie je aanspreekt, komen we graag met je in contact. Bel met Karen Westerhoff op 06 – 41 79 13 89 of mail direct je motivatie met cv naar karenwesterhoff@deweerde.nl. 

 

Type Vacature
Organisatie De Weerde
Locatie De Weerde
Postcode 7607 NL
Stad Almelo
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Teamhoofd
Publicatiedatum 31-05-2021
Reageer voor 24-06-2021
Nummer 68575
Doorsturen Bekijk PDF

De Weerde

Stel je voor: het lukt je maar niet om je eigen plek te vinden in deze maatschappij. Een plek waar je je staande weet te houden en waar je een zinvol leven kan opbouwen... Wat heb je nodig? Een echte eigen plek; een appartement van deze tijd. Met mensen om je heen die belangrijk voor je zijn. Familie en vrienden nabij. Een veilige plek, door vertrouwde begeleiders die je helpen waar dat nodig is. In een sfeer die gemoedelijk is en warm. Dàt is waar De Weerde voor gaat.

Meer over De Weerde