TEAMCOÖRDINATOR POLIKLINIEK SNIJDEND
Saxenburgh

Het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt 2 stevige en doortastende TEAMCOÖRDINATOREN POLIKLINIEK SNIJDEND. Ben jij een ervaren, inspirerende en motiverende leidinggevende die situationeel leiderschap kan toepassen en boven de materie kan staan? Herken jij jezelf hierin? Dan is dit de vacature voor jou!

Hoe ziet jouw rol als teamcoördinator er uit?
Voor een teamcoördinator is geen dag hetzelfde. Jij maakt elke dag opnieuw het verschil; voor jouw team, de individuele medewerkers en de patiënten. Dat doe je op de eerste plaats door operationeel leiding te geven aan alle medewerkers binnen de poliklinische zorg. Jij bent de coördinerende en verbindende schakel waarbij je situationeel leiderschap toepast en aanspreekpunt bent voor jouw medewerkers. Je bent stressbestendig, vriendelijk en empathisch sterk en weet daarmee een veilige, open en gastvrije sfeer voor jouw collega’s, patiënten en bezoekers te creëren.

Het is jouw taak de medewerkers optimaal te laten functioneren en te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling. Daarom ben je binnen jouw team verantwoordelijk voor thema’s zoals werving en selectie, verzuim en jaargesprekken. In deze functie ben je tevens budgetverantwoordelijk.

Daarnaast bewaak je efficiënte bedrijfsvoering en optimalisering van de zorg- en dienstverlening van de snijdende poliklinieken en zoekt actief de verbinding overstijgend met andere poliklinieken. Jij denkt niet in hokjes maar zoekt ook actief de samenwerking met jouw collega’s binnen de gehele zorgketen om samen tot optimale team- en afdeling overschrijdende resultaten te komen. Je hebt oog voor verbeteringsmogelijkheden en pakt dit proactief op met jouw collega’s.

Wat hebben onze collega’s en patiënten nodig?
Je bent een ervaren zorgprofessional met een professionele werkhouding en een eigentijdse kijk op zorg verlenen én op leiding geven aan professionals. Je bent het zichtbare aanspreekpunt in de dagelijkse zorg voor patiënten, collega’s en medisch specialisten. Je weet precies wat er gaande is in het dagelijkse proces. Je weet wat er leeft bij je medewerkers. Je overziet het geheel en kunt bij onverwachte gebeurtenissen tijdig bijsturen. Jij hebt een HBO werk- en denkniveau, kunt overstijgend denken en bent stressbestendig. Laten we vooral de dosis gezonde humor niet vergeten! Ervaring binnen een ziekenhuisorganisatie is een pré.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
De poliklinieken zijn gelegen op de begane grond en vormen samen met de afdeling snijdend en het dagcentrum het cluster Snijdend. Onder het cluster Snijdend vallen: Chirurgie, Orthopedie, Oogheelkunde, Urologie, KNO, Dermatologie, Plastische Chirurgie en het Wondcentrum. De poliklinieken zijn gelegen in het Saxenburgh Medisch Centrum te Hardenberg, daarnaast maken wij gebruik van onze buitenlocaties in Coevorden, Ommen en Westerhaar.

Als teamcoördinator poliklinieken werk je nauw samen met je twee collega teamcoördinatoren en de clustermanager Snijdend waarvan je direct leiding ontvangt. Tevens werk je samen met de coördinatoren poliklinieken Beschouwend en Vrouw en Kind om het operationele proces binnen de poliklinische zorg eenduidig vorm te geven. Jouw team bestaat uit een mix van medisch secretaresses, doktersassistenten, gespecialiseerd verpleegkundigen, gipsverbandmeesters, verpleegkundig specialisten/PA’s. De totale grootte van het team is ongeveer 40 fte.

Binnen de poliklinieken hebben wij de overtuiging dat we alleen door samen te werken en door elkaars talenten te benutten onze doelen kunnen behalen. Dat betekent dat we je laten doen waar je goed in bent je uitdagen om mee te denken over belangrijke thema’s, zoals bijvoorbeeld de digitalisering van de processen van de poliklinieken. Tevens vinden wij het belangrijk dat jij de schakel bent met onze buitenlocaties in Coevorden, Ommen en Westerhaar.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Je komt te werken in een plezierig team met korte lijnen en een professioneel team van polimedewerkers. Samenwerken aan goede zorg is onze drijfveer.

  • Gemiddeld 28 uur per week
  • Salaris is minimaal € 3.115,- en maximaal € 4.391,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 55)
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met met Ina Dunning, clustermanager a.i., via (0523) 27 62 61 of stuur een bericht naar [email protected].

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaten hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaten nog niet gevonden.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.161
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Ina Dunning via (0523) 27 62 61 of [email protected]
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 22-12-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-02-2023
Nummer 115161
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh