Teamleider
Zekere Basis

Functieomschrijving

Op dit moment zijn wij op zoek naar twee Teamleiders.

Eén Teamleider voor de locatie De Basis en één Teamleider die verantwoordelijk is voor de locaties Noorderhagen en Hengelosestraat. Het betreffen fulltime functies (36 uur).

Als Teamleider geef je coachend leiding aan twee teams die bestaan uit meerdere Groepsbegeleiders. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een locatie.

Als leidinggevende, inspireer, motiveer en enthousiasmeer je. Je zorgt voor een prettige werksfeer binnen jouw teams. Samenwerking is gebaseerd op heldere en constructieve communicatie.
Je ziet toe op de naleving van (personeels)beleid, je bewaakt de personele bezetting en vertaalt beleid naar jaarplannen en doelen voor jouw teams. Je zorgt voor een eenduidige manier van werken binnen je teams en dat doelen behaald worden. Inhoudelijk werk je samen met drie Gedragswetenschappers.

De functie is in sterke mate zelfstandig. Je houdt intensief verbinding met de overige Teamleiders en de Manager Zorg.

Zekere Basis biedt jongens in de leeftijd van 16 tot 27 jaar de mogelijkheid zich voor te bereiden op een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Dit kunnen ze op het moment dat ze bij ons wonen (nog) niet. De jongeren wonen op één van de drie verschillende woonlocaties in Enschede, of semi-zelfstandig in de regio Twente. Iedere woonlocatie kent een eigen stijl en intensiteit van begeleiden.

Ons doel is om jongeren díe vaardigheden aan te leren die ze nodig zijn om op termijn zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de maatschappij.

Onze organisatie kent drie verschillende woonlocaties, waarbinnen vier verschillende teams opereren. Ieder team bestaat uit ongeveer 7 tot 8 medewerkers. De diverse stafafdelingen werken vanuit de hoofdlocatie.

 

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde zorginhoudelijke HBO-opleiding, bij voorkeur aangevuld met cursussen / trainingen op gebied van management en leidinggeven
  • Je hebt leidinggevende ervaring of bent toe aan de volgende stap in je carrière waarbij je leiding gaat geven
  • Je bent van nature resultaatgericht
  • Je kan goed omgaan met stress en weet structuur aan te brengen in je eigen werkzaamheden en de werkverdeling binnen je teams. Hierbij houd je rekening met de samenstelling van je teams, de eigenschappen van je collega’s en geef je situationeel sturing
  • Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch denk- en werkvermogen
  • Je bent communicatief vaardig en weet je goed uit te drukken
  • Je zoekt proactief naar samenwerking met collega’s binnen je eigen team maar ook binnen de rest van de organisatie

Inschaling

Je krijgt eerst een jaarcontract aangeboden, met de intentie om deze om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. Salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie van Teamleider Gehandicaptenzorg is ingeschaald op FWG 55. 

Bijzonderheden

VOG

Wij zijn verplicht om van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) op te vragen en een referentiecheck te doen. Dit doen we voordat we overgaan tot het sluiten van een arbeidsovereenkomst.  

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Organisatie Zekere Basis
Locatie Enschede
Postcode 7524 PP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Manager
Teamhoofd
Publicatiedatum 06-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 06-07-2022
Nummer 112312
Doorsturen Bekijk PDF

Zekere Basis

Stichting Zekere Basis begeleidt jongeren tussen de 16 en 27 jaar, veelal licht verstandelijk beperkt met gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek, naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan.

Het wonen vindt plaats op drie verschillende locaties in Enschede met alle drie hun eigen kenmerken en intensiteit van begeleiden. Daarnaast zijn er cliënten die ambulant worden begeleid.

We richten we ons op het aanleren van vaardigheden en het vergroten van mogelijkheden die de jongeren in staat stellen zo zelfstandig mogelijk te functioneren in het dagelijks leven. Daarbij kijken we samen met hen naar hun individuele wensen, verwachtingen en talenten. Dat doen we met een betrokken, enthousiast en professioneel team.

Meer over Zekere Basis