Teamleider
Humanitas Onder Dak Twente

Functieomschrijving

Over de functie

Weet jij onze medewerkers resultaatgericht te instrueren, coachen en motiveren? En zorg je dat onze kernwaarden nagestreefd worden? Heb je daarnaast voldoende lef om anderen te inspireren en uit te dagen om hun grenzen te verleggen? Medewerkers zien in jou een centraal aanspreekpunt en voelen zich door jou ondersteund om zo de beste zorg te kunnen leveren.

Teamleider

Als teamleider geef je op een coachende wijze leiding aan het team Wonen en leg je verantwoording af aan de regiomanager. Je bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van het vastgestelde personeelsbeleid binnen het arrangement. Je bent een teamleider die samen met zijn/haar medewerkers toewerkt naar concrete resultaten op basis van doelstellingen die helder zijn geformuleerd binnen het team, of het arrangement. Doordat je regelmatig zichtbaar bent op de werkvloer weet jij als geen ander wat zich daar afspeelt. Daarnaast onderhoud je interne en externe werkcontacten en volgt afspraken op tussen de instelling en betrokken instanties zoals gemeenten, woningcorporaties en verwante instellingen in de welzijnssector. Ook hechten wij, binnen Humanitas Onder Dak veel waarde aan kennisontwikkeling en worden alle werkzaamheden uitgevoerd vanuit een humanistische grondhouding.

Ons gedreven team wil jou graag als nieuwe collega, om mee samen te werken en om samen te groeien. Neem je eigen specialiteit en ervaring mee en verrijk dit team, waar hard werken en humor hand in hand gaan.

Het arrangement Wonen

Humanitas Onder Dak zoekt een Teamleider voor het arrangement Wonen. Dit team bestaat uit twintig ambulante begeleiders die in heel Twente woonbegeleiding op maat bieden aan meerderjarige kwetsbare mensen die dak - en thuisloos zijn geraakt. Zij hebben dikwijls meervoudige problematieken. Dit kunnen verstandelijke, lichamelijke, en economische problemen zijn die normaal maatschappelijk verkeer in de weg staan. Sommige mensen hebben al een woning, en anderen zoeken nog een woning en verblijven bijvoorbeeld bij vrienden en familie op de bank, of in een onhoudbare thuissituatie. Wonen zet zich in om een passende, betaalbare, veilige en duurzame woonplek te vinden voor deze mensen. Maar helpt ook wanneer sprake is van buurtoverlast of financiële zorgen dat mogelijk tot gevolg heeft dat de woning moet worden verlaten. Uiteindelijk helpt Wonen bij het verhogen van de kwaliteit van leven op de thema’s werken, inkomen, gezondheid en het opbouwen van een sociaal netwerk.

Binnen Humanitas Onder Dak wordt gewerkt volgens de methodiek Krachtwerk.

Functie eisen

Dit breng je mee

 • Je beschikt over een HBO-diploma van een relevante opleiding.
 • Relevante werkervaring en ervaring met het leiden van teams.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met de welzijnssector.
 • Je hebt kennis van de huisvestingsector.
 • Je hebt kennis van managementtechnieken en vaardigheden.
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de welzijns - en huisvestingsector.
 • Je hebt kennis van planning en control principes.

Inschaling

Dit bieden wij

De functie is ingedeeld in salarisschaal 9, cao Sociaal Werk. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 4.118,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op

 • Flexibele arbeidstijden.
 • Naast de vakantietoeslag een eindejaarsuitkering die kan oplopen tot 8,33%. Dat is een volledige 13e maand!
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Een individueel Loopbaanbudget.

Bijzonderheden

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in deze boeiende functie bij Humanitas Onder Dak en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je motivatiebrief met CV graag vóór 2 juni 2020 tegemoet!

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Astrid Camerik, Regiomanager. Zij is te bereiken via a.camerik@humod.nl of 088 1198 826.

Even goed om te weten

Een selectie assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Humanitas Onder Dak vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Humanitas Onder Dak Twente
Locatie Hengelo (Arrangement Wonen Primair)
Postcode 7551AG
Stad Hengelo
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO CAO Sociaal Werk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 19-05-2020
Reageer voor 02-06-2020
Ingangsdatum 01-07-2020
Nummer 52972
Doorsturen Bekijk PDF

Humanitas Onder Dak Twente

Humanitas Onder Dak is een organisatie op het terrein van maatschappelijke opvang, die vanuit humanistische grondwaarden hulp biedt aan personen die aansluiting bij de maatschappij zijn kwijtgeraakt of dreigen kwijt te raken.

Meer over Humanitas Onder Dak Twente