teamleider
InteraktContour

Informatie

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Jouw werkplek

Woonlocatie De Stuwwal ligt in een groene woonwijk, aan de rand van Hanzestad Zwolle. Hier wonen jongeren en jongvolwassenen met een lichamelijke en meervoudige beperking en daarnaast een stoornis in het autistisch spectrum (ASS). De helft van de bewoners heeft te kampen met een progressieve spierziekte, waarvan een aantal afhankelijk is van (non-)invasieve ademhalingsondersteuning.

Jouw rol

Als teamleider ben je eindverantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit van de zorg voor onze cliënten en het financiële resultaat van je locatie. In deze functie ondersteun je met je coachende vaardigheden de besluitvaardigheden van de drie teams, maar ben je ook in staat zelf knopen door te hakken. Bij de Stuwwal werken circa 50 werknemers, te weten: (senior) begeleiders en huishoudelijk medewerkers (in totaal 30 fte).
Je zorgt ervoor dat je team in staat is SMART doelen te formuleren en deze te borgen met als hoofddoel de hoogste kwaliteit van zorg te behalen voor de bewoners. Het is belangrijk dat je mensen in staat stelt hun talenten in te zetten en de taken met plezier uit te laten voeren die van hen verwacht mogen worden. Jij bent in staat congruent te communiceren en een open communicatiecultuur te stimuleren. Elkaar feedback geven en ontvangen is een essentieel onderdeel van het groeiproces binnen de veiligheidscultuur.
De locatie heeft het afgelopen jaar onder leiding van een interim-manager een ontwikkeltraject doorlopen. Nu is het tijd voor verdere borging en implementatie. Voor de regio Zwolle wordt een kernvoorziening ontwikkeld. In deze kernvoorziening zullen bewoners van de verschillende locaties in Zwolle gaan wonen.

Wat wij bieden

 • jaarcontract voor 32-36 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren)
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.675,- tot maximaal €3.948,- bruto per maand (FWG 55) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • komende twee jaar een loonsverhoging van ruim 6,5%
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement

Wat wij vragen

 • je hebt een afgeronde hbo-opleiding, zoals Social Work, Pedagogische Hulpverlening of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, aangevuld met een managementopleiding
 • minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • je bent een stevige persoonlijkheid door je opgedane levenservaringen, geduld en vasthoudendheid
 • verpleegkundige kennis is een pré
 • je hebt kennis van de 4 pijlers waaraan InteraktContour wil voldoen m.b.t. bewoners, medewerkers, stakeholders en financiën
 • Verklaring Omtrent Gedrag

Word jij onze nieuwe teamleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 29 mei 2020. De selectiegesprekken vinden plaats op 9 juni a.s. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Marianne Velthuis, op 06-23195318.

Meer informatie over locatie bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures

De impact van het coronavirus is voor velen, en dus ook voor InteraktContour, nog niet te overzien. Met vertrouwen in de toekomst blijven we werven voor openstaande vacatures. Omdat we veiligheid vooropstellen voeren we onze sollicitatiegesprekken niet op de Stuwwal, maar op een andere locatie met inachtneming van de geldende maatregelen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Stuwwal in Zwolle
Postcode 8032 XW
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager overig midden kader
Manager zorggebonden midden kader
Overig
Publicatiedatum 18-05-2020
Reageer voor 29-05-2020
Nummer 52959

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour