Teamleider
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die betrokken en toegankelijke teamleider die we zoeken? Weet jij wat jouw team nodig heeft om dé zorg aan onze bewoners te bieden? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team te versterken als teamleider!

Wat ga je precies doen?
Samen met je collega teamleider geef je leiding aan de locatie Nijenstede. Eigen regie, zowel door cliënt als medewerker ervaren, staat centraal in onze organisatie. Je ondersteunt jouw teams in het ontwikkelen van een hoge mate van zelfstandigheid en taakvolwassenheid. Daarnaast faciliteer je jouw teams, stimuleer je innovatie en ontwikkeling en coach je de teamleden. Je inspireert, motiveert en waardeert mensen die onderdeel uitmaken van jouw teams. Jij bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting en bewaking van de begroting.

Functie eisen

Wat vragen we van je?

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en bent bij voorkeur in het bezit van een verpleegkundige beroepsopleiding;
  • Je hebt ervaring in een leidinggevende/coachende functie;
  • Je bent proactief en ondernemend en bent altijd scherp op signalen ter verbetering van de zorg die jouw teams bieden;
  • Je stimuleert, coacht, motiveert, inspireert, corrigeert en stuurt aan op natuurlijke wijze waarbij jouw overtuigingskracht en empathisch vermogen jouw kracht zijn;
  • Je het ervaring en affiniteit met verandertrajecten, innovaties, anders organiseren van zorgprocessen en invoering van nieuwe werkwijzen en kunt omgaan met tegenwind;
  • Je hebt goede communicatieve eigenschappen, je bent een netwerker en verbinder en van nature gericht op samenwerken, want je weet: Zorg verlenen is altijd teamwork;
  • Je bent doortastend, nieuwsgierig, initiatiefrijk, energiek en benaderbaar;
  • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen en (nieuwe) wet- en regelgeving in de thuiszorg

 

Inschaling

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Teamleider is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 50 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Nijenstede
Op een schitterende plek in het hart van Steenwijk vormen 138 appartementen samen Woonzorgcentrum Nijenstede. De aangename appartementen bevinden zich in een gastvrije omgeving en bieden veiligheid en comfort. Onze zorg en dienstverlening richt zich op geluk, veiligheid en zelfstandigheid. Daarbij gaan we uit van de eigenheid van ieder mens met vrijheid van levensbeschouwing en wederzijds respect. Wonen in Nijenstede gaat altijd samen met een zorg- en/of hulpvraag.

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure neem dan contact op met Alice van Aalderen, manager, te.: 06-83 89 30 70.

Tijd voor een kennismaking
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv, onder vermelding van vacaturenummer 1904.24, vóór 15 december 2018 naar vacatures@noorderboog.nl

De gesprekken vinden plaats op 18 december 2019.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort bij de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en  extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 1904.24
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Nijenstede
Postcode 8331GZ
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Manager overig midden kader
Publicatiedatum 27-11-2019
Reageer voor 15-12-2019
Ingangsdatum 27-11-2019
Nummer 49836
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn. Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

Meer over Zorggroep Noorderboog