Teamleider planbureau
's Heeren Loo Oost-Nederland

"Een goed en tijdig rooster vergroot het werkplezier. Als manager van ons plan-flexbureau ben je verantwoordelijk voor de verbinding met de zorgmedewerkers om hieraan bij te dragen. Zorg jij met jouw team voor een optimale afstemming tussen de zorgvraag en personele inzet binnen de financiële kaders?"

Waar ga je werken?
's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Dat doen we samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking.

Jij bent als manager van het plan-flexbureau verantwoordelijk voor het maken van een forecast en het totale planningsproces in de regio Ermelo. Jij hebt affiniteit met cijfers en kennis van workforce management. Je bent de verbindende schakel en je vertaalt de vastgestelde koers naar de uitvoering van de capaciteitsplanning en het roostermanagement van de regio. Je bent in staat strategisch vooruit te kijken en vanuit verbinding samen op te trekken en te adviseren.

Je geeft leiding aan het team van ongeveer 12 FTE bestaande uit expertplanners, intermediairs en flexplanners. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een juiste capaciteitsplanning en optimale roosters die bijdragen aan het goede leven van onze cliënten en mooi werk voor onze medewerkers.

Wat ga je doen?
Als manager signaleer je actief in- en externe ontwikkelingen op het gebied van plannen en heb je een duidelijke visie op het planningsproces. Je weet van deze visie een gedeelde visie te maken door actief een intern netwerk te onderhouden.

Je brengt structuur aan in het planningsproces, plant op een tactische/strategische wijze en initieert actief verbetervoorstellen. Je vertaalt het landelijke planningsbeleid naar een regionaal planningsbeleid door plan doelstellingen te formuleren. Hierbij zorg je voor duurzaam gezonde roosters, passend binnen de financiële kaders. Een belangrijk speerpunt hierbij is een daling realiseren van de PNIL inzet.

Je bent onderdeel van het regionale MT en geeft (on)gevraagd advies aan de regiodirecteur, manager bedrijfsvoering en managers zorg op het gebied van workforce management. En natuurlijk coach en motiveer jij jouw team. Want door jou haalt jouw team het maximale uit zichzelf en is er een goede werksfeer. Tot slot onderhoud je contacten met uitzendbureaus.

Dit bieden wij
 • Een kans om jouw ondernemende kwaliteiten in te zetten om cliënten een goed leven te bieden, collega’s mooi werk te bieden en te werken aan een duurzame, gezonde organisatie. Jouw werk is van grote maatschappelijke waarde.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.032,- en maximaal € 4.442,- (FWG 55) in de functie van manager plan-flex bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op opleiding en ervaring.
 • Vakantietoeslag van 8% in mei en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december. 
 • 144 uur vakantie en 57 uur balansverlof per jaar op basis van 36 uur per week. 
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland kun je profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt. 
Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en aantoonbare ervaring met complexe planningsprocessen en leidinggeven.
 • Je hebt cijfermatig inzicht, analytisch vermogen en kennis van workforce management.
 • Jij durft koers te bepalen en stuurt daarop zonder de verbinding met de omgeving uit het oog te verliezen.
 • Jij pakt veranderingen met veel daadkracht en energie aan.
 • Je hebt ervaring in het stimuleren en ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.
Kunnen wij je verder helpen?
We willen graag kennis met je maken, dus na je sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact op. Heb je vragen over deze vacature van manager workforce? Neem dan contact op met Evita Visser-Kok (manager bedrijfsvoering) via 06- 13 68 48 52 of met recruitment: Joella Morssink via 06 - 82 50 14 70  en Debbie Keulen via 06-23 72 96 44.

Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

Iedere eerste maandag van de maand bespreken onze recruiters van 12:00 tot 12:30 uur een specifiek thema in onze livechat op Facebook. Jouw vragen worden direct beantwoord.

#LI-JM1

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Ermelo
Postcode 3853 JD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Planner
Manager overig midden kader
Praktijkmanager
Publicatiedatum 24-05-2023
Reageer voor 24-05-2024
Nummer 120257

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland