Teamleider Vaassen
Viattence

Functieomschrijving

Toe aan een uitdagende en integrale rol als Teamleider voor De Speulbrink in Vaassen? Kom jij jouw mensgerichtheid en verbindend vermogen inzetten?

 

Als dynamische ouderenzorgorganisatie zijn wij op zoek naar een Teamleider voor De Speulbrink in Vaassen, waar we wonen en zorg bieden aan bewoners met verschillende vormen van dementie en/of ouderdomsklachten. Deze bewoners ontvangen zorg binnen de kleinschalige woongroepen, ook zijn er inpandige appartementen waar we zorg verlenen aan de bewoners en er is een mooie ruimte voor activiteiten en ontmoetingen. De Speulbrink bevindt zich in het hart van Vaassen en is een levendige locatie. Er zijn ongeveer 130 medewerkers werkzaam in de teams op deze locatie, die er elke dag naar streven om de mens te zien en niet alleen de aandoening, en bewoners ‘bijna net als thuis’ een waardevolle dag te laten hebben. Binnen de Speulbrink is de afgelopen twee jaar veel geïnvesteerd in samenwerking. Tussen medewerkers, tussen teams en tussen disciplines (Zorg, Behandeling, Ondersteuning). Deze samenwerking verdient verdere uitbouw en verdieping in de komende jaren.
De nieuwe Teamleider is integraal verantwoordelijk voor het resultaat van kwaliteit van zorg en de bedrijfsvoering. Om dit resultaat gezamenlijk te behalen, spelen de Teamcoaches in de teams, ViaVitaal (artsen, specialisten Ouderengeneeskunde, psychologen, fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten) vanuit Behandeling, Welzijn en de Cliëntenraad vanuit vertegenwoordiging van de bewoners een belangrijke rol. Ook de verbinding met extramurale zorg en andere (zorg-)instellingen in Vaassen kan verder uitgebouwd worden. Vanuit de externe ontwikkelingen in de zorgsector en de interne ontwikkeling, is het van belang dat de Teamleider heldere lijnen uitzet en vanuit transparantie en toegankelijkheid positieve voeding geeft aan het proces.
We zoeken een Teamleider die verbindend is in alle processen.

Kom jij jouw mensgerichtheid en verbindend vermogen inzetten bij ons?  
Grijp dan nu je kans en solliciteer!

Functie eisen

Wat vragen wij?

• Een afgeronde opleiding op HBO-niveau en relevante zorg- en managementervaring.
• Ervaring met het leiding geven aan, motiveren en coachen van grotere zelfstandige teams.
• Je bent een mensen-mens, verbinder, hebt een lerende houding, bent gericht op een brede samenwerking.
• Je staat open voor ideeën en zet met een coachende en actiegerichte houding lijnen uit.
• Je kunt goed luisteren, hebt een empathische houding, analytisch vermogen en bent besluitvaardig.

Inschaling

Wat bieden wij?
• Een leidinggevende functie bij een dynamische organisatie waar geen dag hetzelfde is.
• Een organisatie en locatie met betrokken collega’s, waar teamwork en samenwerking centraal staat en ieders kwaliteiten gezien worden.
• Een dienstverband van 32 uur per week voor in eerste instantie een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
• Een marktconform salaris in FWG 60 van de CAO VVT (minimaal  € 3196,14 bruto fulltime per maand en maximaal € 4744,40 bruto fulltime per maand) en een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. De CAO VVT kent ook een eindejaarsuitkering (13e maand).

Meer informatie en solliciteren

Op dinsdagmiddag 18 mei organiseren wij tussen 15:00 en 17.00 uur een "Meet & Greet" op locatie de Speulbrink, Brunholdplaats 5 in Vaassen (navigatie adres Kerkweg 10 Vaassen), waarbij je alvast kennis kan maken met de locatie, onze zorgvisie en onze medewerkers. Wil je ons ontmoeten, meer weten over hoe wij werken of heb je vragen over de functie? Kom dan langs! Vanwege de corona maatregelen vragen we je om je van te voren aan te melden bij onze collega’s van Via Service tel. 06-48284322. Je kan bellen of appen.


Wil je meer weten over hoe wij werken of heb je concrete vragen over de functie? Neem dan telefonisch contact op met Tonny Ploeger, Manager Zorg via 06-1809 4957.
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Carolien Groenewold, Recruiter, via 06-40818031.  
Weet je al dat je wilt solliciteren? Dan ontvangen wij je CV en je motivatie graag. Solliciteren kun je tot en met uiterlijk donderdag 20 mei via onderstaande button.

Viattence levert van lichte tot zware zorg aan ouderen zowel thuis als binnen onze woonzorglocaties in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen met 1100 medewerkers. We hebben jarenlange ervaring met vele vormen van dementie en andere aan ouderdom gerelateerde ziekten. ´Zorgen doen we samen ' is ons motto, het levensverhaal van onze bewoners en cliënten staat centraal, en samen doen we er alles aan om onze bewoners en cliënten een waardevolle dag te bieden.

Type Vacature
Organisatie Viattence
Locatie Viattence, locatie De Speulbrink in Vaassen
Postcode 8171VA
Stad Vaassen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
Functie(s) Manager overig midden kader
Publicatiedatum 29-04-2021
Reageer voor 20-05-2021
Nummer 67858
Doorsturen Bekijk PDF

Viattence

Viattence is een zorgaanbieder op de Noord-Veluwe. In het gebied van Vaassen, Epe, Heerde, Hattem en Wezep bieden wij zorg aan voornamelijk ouderen. Onze kernwaarden zijn: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Viattence biedt deze zorg en dienst-verlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt. Ons uitgangspunt is de gewenste zorg te verlenen in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt met acht locaties: -Locatie Wendhorst - Locatie Korteslag - Locatie Turfhorst - Locatie Weidebeek - Locatie De Klaarbeek - Het Ebbenhuis (dagverzorging) - Locatie De Speulbrink - Bloemfontein (dagverzorging) In en vanuit deze locaties worden alle diensten aangeboden. Viattence is HKZ gecertificeerd en voert een erkend mantelzorg-vriendelijk personeelsbeleid.

Meer over Viattence