Teammanager
De Twentse Zorgcentra

Ben jij een ervaren manager in de zorg met een positieve instelling en wil je een waardevolle bijdrage leveren aan onze fantastische doelgroep? Dan hebben wij de baan voor jou!

Als teammanager bij De Twentse Zorgcentra geef jij leiding aan onze zelforganiserende teams. Deze teams bepalen zelf de dagelijkse gang van zaken, uiteraard met gegeven doelen en binnen kaders. Als teammanager werk je nauw samen met de teams en een gedragskundige. Samen werken we toe naar het succesvol behalen van de doelen uit het teamplan, waarbij jij als teammanager integraal verantwoordelijk bent. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het toezien op naleving van HR-beleid, je bewaakt de personele bezetting, je vertaalt beleid naar jaarplannen en -doelen voor de teams en je houdt resultaten bij in rapportages die je deelt met management en natuurlijk het team zelf.

Je geeft leiding aan één of meerdere zorgteams op basis van behoefte en de ontwikkelfase van het team. Binnen de zorgteams kennen wij de ondersteuningsprofielen Hoog Alert, Intensieve Verpleging & Verzorgen en VG (EVB, MVB, LVB). Je zal als teammanager verantwoordelijk zijn voor teams met één van de ondersteuningsprofielen.

De functie kent een grote mate van zelfstandigheid waarin je onderlinge verbondenheid moet houden met de andere teammanagers. Met jouw open houding ben je een fijne sparringpartner voor je collega teammanagers, maar ook de collega’s uit de zorg. De organisatie is sterk in ontwikkeling en daar kunnen we jouw analytische, communicatieve en leidinggevende vaardigheden goed bij gebruiken. Je zet dit dagelijks in om medewerkers en teams optimaal te laten functioneren. Jij krijgt dan ook energie van het sturen, coachen, inspireren en enthousiasmeren van medewerkers in hun werk, om zo de zorginhoudelijke, personele en financiële doelstelling binnen jouw team te behalen. Je bent een echte verbinder en je weet de belangen van zowel cliënten als medewerkers goed aan te voelen.

Wil jij graag bijdragen aan de kwaliteit van ons zorgproces en help jij mee zodat onze medewerkers elke dag met plezier naar het werk gaan? Dan zien we graag jouw sollicitatie heel graag tegemoet!

Wat breng je mee?

  • Je hebt een (zorginhoudelijke) hbo opleiding afgerond, bij voorkeur aangevuld met managementtechnieken op (post-)hbo niveau;
  • Je hebt ervaring en/of affiniteit met het werken binnen de (verstandelijke gehandicapten) zorg en met cliënt- organisatieprocessen;
  • Je bezit communicatieve vaardigheden waarmee jij de verbinding weet te maken met de mensen om je heen;
  • Je hebt een resultaatgerichte stijl van werken en je bent stressbestendig en analytisch ingesteld.

Wat krijg jij van ons?

  • Een mooie en uitdagende baan van 32 tot 36 uur per week;
  • Een omgeving waar jij je creativiteit kwijt kan. Innovatieve ideeën en grens overstijgend kunnen denken juichen we toe;
  • Een salaris van minimaal € 3.289,- tot maximaal € 4.799,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband.
  • Een pakket aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, pc/laptop/tablet/smartphone-regeling, bedrijfsfitness, studiefaciliteiten en korting op de zorgverzekering.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.

Enthousiast?
Je hebt de mogelijkheid te reageren tot 9 augustus. De 1e gesprekken vinden plaats op 16 augustus en de 2e gesprekken op 22 augustus.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Liever eerst meer informatie?
Bij vragen kan je contact opnemen met de regiomanager: Erik Boerkamp (Regiomanager Almelo en NKG) via 06-14677615.

Voorrang
De vacature staat zowel in- als extern open. Bij gebleken geschiktheid gaan wij eerst in gesprek met onze interne kandidaten.

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 22.068
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra, regio Almelo
Postcode 7608 CM
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 20-07-2022
Reageer voor 09-08-2022
Nummer 112714
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra