Teammanager jeugdzorg regio Utrecht
Pluryn

Als Teammanager ambulante behandeling jeugdzorg geef je leiding aan zorgprofessionals en ondersteunende diensten in de jeugdzorg en jeugd GGZ op locaties in Zeist en Maarsbergen. Faciliterend en coachend maak jij het verschil in deze sleutelrol in de behandeling van kwetsbare jongeren.

Wat doe je als Teammanager jeugdzorg regio Utrecht

 • Als Teammanager geef je leiding aan een aantal teams binnen Pluryn locatie Valkenheide, bestaande uit onder andere: pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers, vak- en systeemtherapeuten en administratief ondersteuners in het behandel- en cliëntproces.
 • Je ziet toe op de kwaliteit van de werkuitvoering en je stroomlijnt werkprocessen.
 • Je biedt ruimte voor een open leerklimaat (supervisie, intervisie, opleiding, ontwikkeling en onderzoek) en stimuleert teamwork, professionaliteit en eigenaarschap.
 • Je werkt nauw samen binnen het managementteam. Maar ook met behandelcoördinatoren en regiebehandelaren. En je geeft mede vorm en inhoud aan het behandelbeleid.

Hierin herken jij jezelf als Teammanager

 • Naast jouw kennis en ervaring in een behandelsetting voor jongeren met complexe problematiek heb je ervaring als leidinggevende. Een afgeronde management opleiding op hbo-niveau is wenselijk.
 • Je hebt tijd, aandacht en waardering voor medewerkers, gezien verbinden en inspireren een van de belangrijkste speerpunten is.
 • Kennis van het cliëntproces rondom de instroom en financiering van zorg in de jeugdzorg is een pré.
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en nauwkeurig en je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden en communicatiekracht.
 • Je hebt visie en toont eigenaarschap. Je durft koers te bepalen en daaraan vast te houden, zonder de verbinding met je omgeving te verliezen.
 • Je bent een breed inzetbare teammanager en bent bereid leiding te geven aan overige clusters in de regio als herverdeling van de taken binnen het MT gewenst is.

Locatie en doelgroep 

Valkenheide in Maarsbergen en Zeist biedt zorg en ondersteuning aan jongeren van 8 - 23 jaar met een licht verstandelijke beperking of normale begaafdheid en complexe problemen. Een ‘normale’ jeugd is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms kunnen jongeren door hun problemen nergens terecht. Bij Pluryn Valkenheide krijgen ze de ondersteuning die ze nodig hebben. Door de vaak complexe problematiek zijn de behandelingen vaak langer durend en ingewikkeld. Samen met ouders en kinderen/jongeren doen we wat kan en wat nodig is om de ontwikkeling van het kind en het gezin optimaal te ondersteunen en stimuleren.

Dit ontvang jij als Teammanager

 • Een boeiende en afwisselende fulltime baan met veel ruimte en vrijheid voor het vormgeven van eigen werkzaamheden;
 • Een Managementteam met veel bevlogenheid en humor met wie je samenwerkt en kunt sparren;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Jeugdzorg. De functie teammanager is binnen de cao jeugdzorg ingeschaald in functiegroep 11. Afhankelijk van opleiding en werkervaring bieden we een salaris tussen €3.506,20 en €5.298,33 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Daarbij komt een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en balansbudget.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op!

Vragen?

Neem contact op met Stefanie Arts, recruiter, via [email protected] of bel of app naar 06-18211606.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Regio Utrecht
Postcode 3450-3585
Stad Utrecht
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Manager
Zorgmanager
Publicatiedatum 20-01-2023
Reageer voor 31-12-2023
Ingangsdatum 20-01-2023
Nummer 117147

Pluryn

Als zorg moeilijk wordt, kom je naar Pluryn

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. De eigen kracht en toekomstwensen zijn daarbij het uitgangspunt: Sterker in de samenleving, powered by Pluryn. We zijn een landelijk werkende organisatie met meer dan 400 locaties. Bij ons werken 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Jongeren en volwassenen komen bij ons voor behandeling en ondersteuning: zowel aan huis als in onze voorzieningen voor gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van de zorg.  

Ondek Pluryn

https://www.pluryn.nl/over-pluryn

 

Meer over Pluryn