Teammanager Klinisch Behandelen Noord
Trajectum

Functieomschrijving

Over de organisatie en de sector

Stichting Trajectum is een vooraanstaande specialistische zorgaanbieder in Nederland voor cliënten met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, in 70% van de gevallen met een forensische achtergrond. De organisatie biedt iedere cliënt een op maat gesneden zorgplan en hanteert voor de doelgroep geen uitsluitingscriteria. Het zorgaanbod is divers en wordt aangeboden in de vorm van behandeling, verblijf, ambulante begeleiding, poliklinische behandeling, bemoeizorg en werk en activiteiten.

Er zijn bij Trajectum circa 1750 medewerkers werkzaam die zich inzetten voor het welzijn van de cliënten. Geografisch is de klinische zorg in het noorden gehuisvest in Boschoord, Wilhelminaoord, Ravenswoud, Oosterstreek en Appelscha. In het oosten is de zorg gehuisvest in Rekken, Eefde en Zutphen.

De zorgvormen van Trajectum zijn primair geclusterd in drie sectoren. De drie sectoren zijn:

1. Klinisch Behandelen

2. Specialistisch Verblijf

3. Ambulante Zorg

 

De sector Klinisch Behandelen Noord

De sector Klinisch Behandelen Noord is gesitueerd op in Boschoord. Het merendeel van de cliënten heeft een forensische achtergrond en verblijft in een gesloten of  besloten behandelsetting. Na een uitvoerige observatie en diagnostiek wordt het behandelproces gestart, waar multidisciplinair inhoud en vorm aan wordt gegeven. Uitgangspunt hierbij is dat ontwikkeling en verandering mogelijk is. Er wordt gewerkt aan het vergroten van de vaardigheden ten aanzien van agressiebeheersing, coping vaardigheden, praktische vaardigheden en sociale vaardigheden. De cliënten zijn over het algemeen op de hoogte van hun problematiek.

De functie

Als Teammanager Klinisch Behandelen Noord ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van operationeel beleid voor de teams. Tevens voor het faciliteren van het team, zodanig dat het team doelmatig en kwalitatief goed functioneert en er wendbaar en scherp wordt geanticipeerd op ontwikkelingen, innovatie, samenwerking en efficiëntiemogelijkheden. Daarbij is te allen tijde de vraag van (potentiële) cliënten en de interne klant leidend. Als Teammanager Klinisch Behandelen adviseer je de locatiemanager over tactisch beleid in afstemming met de andere teammanagers. Je geeft direct leiding aan een aantal teams binnen één of meerdere zorglijn(en) en rapporteert aan de locatiemanager.

Functie eisen

De kandidaat

Gezocht wordt een enthousiaste en stressbestendige professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en die het leuk vindt om te werken binnen een situatie waarin nog niet alles vastligt. Je bezit relevante kennis en opleiding op HBO niveau en een afgeronde managementopleiding. Je hebt kennis van en/of affiniteit met de cliëntendoelgroep. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met management in de zorg en kennis van bedrijfsvoering, groepsdynamica, managementtechnieken, behandel- en zorgmethodiek. Ervaring in verandermanagement, een echte bouwer en een kei in teamontwikkeling om teams krachtiger te maken. En bij voorkeur ervaring met werken vanuit duaal leiderschap samen met de behandelverantwoordelijke.

Inschaling

Aanbod

Stichting Trajectum biedt een dynamische functie binnen een specialistische organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in beweging is. Er heerst een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd en waarbij je de kans krijgt je optimaal te ontplooien. Salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg (FWG 60), afhankelijk van opleiding en ervaring

Bijzonderheden

Nadere informatie kan verkregen worden bij één van de managers bedrijfsvoering: Rody Fokke (06-82321440) of Michel Bosma (06-58701681)

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, Boschoord
Postcode 8387XN
Stad Boschoord
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rody Fokke (06-82321440) of Michel Bosma (06-58701681)
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 10-04-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 22-04-2019
Nummer 45073

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum