Teammanager
Pluryn

Sluit je aan bij een organisatie in ontwikkeling en blijf onderweg naar beter. Denk mee over ons beleid. Leer en groei in een zorgorganisatie met een doelgroep die uitdaagt.

‘Ik kies voor Pluryn omdat hier de meeste ruimte is voor mijn persoonlijke ontwikkeling'
   -  Ayla, teamleider bij Pluryn  -

Word teamleider in de zorg en kom werken bij Pluryn!

Voor verschillende locaties binnen Pluryn, zijn wij opzoek naar een teammanager.

 • Kemnade voor: (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Vaak komen hier nog psychiatrische, leer- of sociale problemen bij.
 • Werkenrode Jeugd voor: jongeren en jongvolwassenen met licht tot matig verstandelijke beperking en complexe problemen.
 • Nijmegen en omstreken voor: mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). 

Geen voorkeur voor een specifieke doelgroep of locatie? We denken graag met je mee en zoeken samen met jou naar de beste match binnen een van de gehandicaptenzorg of jeugdzorg locaties van Pluryn.

Dit is jouw werkdag

De maandagochtend start je op met het team. Je checkt of de overdracht van de nachtdienst goed verliep en wandelt naar de woongroep. Je praat bij over het weekend en vraagt hoe het met iedereen gaat: met medewerkers en cliënten. Er ontstonden wat gaten in het rooster; die los jij in een handomdraai op.  

Er stonden evaluatiegesprekken met begeleiders op jouw planning. Maar een collega-teamleider heeft een lastige casus: een spoedgeval. Je schuift wat in je agenda en maakt tijd vrij om haar te adviseren; jullie bespreken de actiepunten. Na jullie gesprek gaat ze weer met frisse moed naar haar cliënt. De overige tijd van de dag buig jij je over de beleidsvoering van de woongroepen binnen jouw teams.

Dit ben jij

Openheid, toegankelijkheid en vastberadenheid tekenen jouw karakter. Jij weet dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is. Maar je bent ervan overtuigd dat er ook bij een zogenaamde impasse altijd wel een uitkomst te vinden is. Sterker nog, in jouw ogen zijn ‘problemen’ een synoniem voor ‘kansen’. Je straalt natuurlijk leiderschap uit en mensen benaderen jou graag voor een gesprek. Beslissingen laten de meesten in je omgeving aan jou over. Jij weet altijd wel wat je te doen staat en schakelt snel.

Dit heb jij

 • Je hebt een afgeronde management opleiding op hbo-niveau en 3 jaar relevante ervaring in het leiding geven. 
 • Je weet wat je zorg medewerkers nodig hebben, gezien binden & boeien van medewerkers een van de belangrijkste speerpunten is. 
 • Een coachende stijl van leidinggeven, goed kunnen luisteren en communiceren, empathisch vermogen en tact. Je bent daarbij in staat een flexibele stijl van conflicthantering in te zetten. 
 • Een visie waarin cliënten zichtbaar mee doen in de maatschappij en waarin je altijd op zoek bent naar innovatie. 
 • Je bent enthousiast, doortastend en leergierig. 
 • Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen, bent advies- en besluitvaardig en gericht op samenwerking. 
 • Je bloeit op in een dynamische omgeving en bent in staat snel te schakelen. 
 • Je hebt een bedrijfskundige blik, financiële kennis en inzicht en kan deze in de praktijk toepassen en verder ontwikkelen.

Dit is Pluryn

We breken de tent af, zodat jij een plek hebt om te bouwen aan een zorgorganisatie in ontwikkeling en aan betere zorg. We willen niet alles weten, zo blijf jij leren. Groei door of stroom in vanuit een ander beroep, dan maken wij de weg vrij. We zijn klaar met vandaag, want we zijn al onderweg naar morgen, naar beter. Er is werk aan de winkel en daar hebben wij jouw frisse ideeën en bedachte initiatieven voor nodig. We weten niks, maar hebben kennis in overvloed voor complexe zorgvragen. Medewerkers zijn deskundig, bijgeschoold en ervaren. De medewerker staat centraal, zodat jij de cliënt voorop kunt zetten. Cliënten helpen zichzelf, maar hebben jou daarbij nodig. De beste zorg voor onze doelgroep begint bij jou.

Pluryn is er voor jongeren, jeugd en volwassenen met een complexe zorgvraag: combinaties van onder andere een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek, autisme, verslaving of niet-aangeboren hersenletsel. 

Dit biedt Pluryn

 • Een boeiende en afwisselende baan met veel ruimte en vrijheid voor het vormgeven van eigen werkzaamheden; 
 • Een Managementteam met veel bevlogenheid en humor met wie je samenwerkt en kunt sparren;
 • Een dienstverband, van minimaal 24 en maximaal 36 uur per week.
 • Op basis van ervaring en opleiding bieden we een salaris tussen de € 3.289,- en € 4.896,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Een 13e maand van 8,33% van je bruto jaarsalaris. 
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen. 

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Stuur een WhatsApp naar Renate van de Water, recruiter, via 06-22746802 ze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
 • Of stuur een mail naar [email protected]

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

Renate en Stefanie kijken uit naar jouw reactie en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een eerste kennismaking.

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je interesse?

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/teammanager

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Functie(s) Manager
Publicatiedatum 07-04-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 07-04-2022
Nummer 109824
Doorsturen Bekijk PDF