Teamregisseur | 24-28 uur
Stichting Rosengaerde

Waarom Rosengaerde?

Rosengaerde ondersteunt senioren in Dalfsen om hen zo lang als mogelijk eigenaar te laten zijn van hun leven. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder ouder wordende mens op eigen wijze zijn of haar leven wil leiden. Daarom luisteren we, zien we eigenheid en geven we samen richting aan leven in een vertrouwde omgeving. Onderweg in het ouder worden, trekken wij samen op met onze cliënt, diegene die belangrijk zijn voor de cliënt en ons netwerk.

Aandacht en deskundigheid kenmerken de ondersteuning van Rosengaerde. We doen wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Als medewerker van Rosengaerde heb je zelf de verantwoordelijkheid om je professionaliteit op orde te houden of verder uit te bouwen. Wij hebben oog voor wat iemand uniek maakt, of het nou om onze cliënten en bewoners gaat of om onze medewerkers en vrijwilligers. Wil jij werken in de verbinding tussen cliënt, familie en ondersteuning? Kom dan werken bij Rosengaerde!

Wat bieden wij?

Ben je in staat richting te geven in tijden van verandering en bied je de ondersteuning die daarbij nodig is? Weet je als geen ander hoe jij een team begeleidt naar eigenaarschap en een nog betere samenwerking? Dan zoeken wij jou! 

Deze functie vraagt om een gedreven collega met passie voor en ervaring met het begeleiden van veranderprocessen. Verandering die samenhangt met het inbedden van onze nieuwe meerjarenvisie, waarin eigenheid, eigenaarschap en het werken vanuit positieve gezondheid centrale begrippen zijn. Een andere belangrijke verandering vormt de verhuizing van het verpleeghuis naar een nieuwe locatie in 2024. Waar we van 50 (huidige situatie) naar 80 bewoners gaan groeien. Als Teamregisseur begeleid en ondersteun je teams en teamleden bij deze veranderingen. Jouw inspirerende leiderschap en coachende vaardigheden zijn hierbij essentieel.  

Je stimuleert teams om de gezamenlijke verantwoordelijkheid te pakken op vastgestelde doelen en teamresultaten te realiseren. Op het gebied van samenwerking, communicatie en feedback geven, weet jij op juiste wijze het team te prikkelen, zodat oplossingen vanuit het team komen. Naast jouw eindverantwoordelijkheid binnen het verpleeghuis, begeleid je medewerkers bij individuele vraagstukken die gericht zijn op het uitvoeren van hun functie. Luisteren, motiveren, stimuleren en tactvol handelen zijn vaardigheden die jij bezit. Daarnaast weet je tegenstellingen te overbruggen en waar nodig knelpunten te signaleren. Je bent goed in staat om dit om te zetten in concrete voorstellen ter verbetering. Je participeert waar nodig in organisatie brede projecten. 

Wij bieden je een afwisselende baan waarin je wordt uitgedaagd. Je werkt in een enthousiast team van teamregisseurs. Je salaris is minimaal € 2.937,68 en maximaal € 4.426,10 (FWG 55) conform CAO VTT. Daarnaast bouwt iedere medewerker een persoonlijk budget op, kun je korting op je zorgverzekering krijgen en krijg je een eigen telefoon en laptop. We zijn een kleinschalige organisatie met een informele en prettige werksfeer, waarin de lijnen kort zijn.  

Wie ben jij?

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, met ruime ervaring als (team) coach of leidinggevende. Je geeft op een coachende wijze leiding aan de medewerkers van de teams en hebt daarvoor ook nadrukkelijk kennis van en ervaring met verander-, kwaliteits- en teamprocessen. Ervaring en affiniteit met de ouderenzorg is gewenst en je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. Je geeft het goede voorbeeld, versterkt eigenaarschap binnen de teams en dat van de teamleden, je communiceert makkelijk op diverse niveaus en bent innovatief en ondernemend. Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig, kunt goed plannen en organiseren en behoudt overzicht.  

Bijzonderheden

Wil je meer weten over de inhoud van de functie of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Joanne Kroes via [email protected] of via ons algemene telefoonnummer 0529-431541.

We ontvangen graag jouw cv en motivatie uiterlijk vrijdag 31 maart 2023 via [email protected]

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721 CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Teamhoofd
Publicatiedatum 10-03-2023
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 118478
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde