(Technisch) Veiligheidsadviseur Nijmegen
Pluryn

Als (Technisch) Veiligheidsadviseur in Nijmegen wil je graag een maatschappelijke steentje bijdragen voor alle noodzakelijke bouwkundige en installatietechnische acties voor een veilige woonomgeving van onze cliënten.

Wat doe je als (Technisch) Veiligheidsadviseur?

 • Samen met jouw collega veiligheidsadviseur draag je op het onderwerp veiligheid de verantwoordelijkheid voor de gehele vastgoed portefeuille van Pluryn.
 • Met jouw expertise op het gebied van Legionellapreventie in combinatie met werktuigbouwkundige installaties maak je het team van technische veiligheidsadviseurs compleet.
 • In samenwerking met de collega's in de zorg dragen jullie de verantwoordelijkheid voor een veilige woon, werk en verblijfsomgeving voor iedereen die aanwezig is op onze terreinen en in onze gebouwen.
 • Naast jouw expertisegebied legionellapreventie ben je bekend met het bouwbesluit, brandveiligheid, en relevante NEN-normen zoals o.a. NEN3140 en NEN1010.  
 • Advies: waarborging wet- en regelgeving van bouwkundige en stallatietechnische acties. account: informeren organisatie en instanties omtrent protocollen en procedures. uitvoering: de bewaking van periodieke controles zoals brand veiligheid, legionella, asbest etc.

Hier herken jij jezelf in als (Technisch) Veiligheidsadviseur

 • Afgeronde hbo opleiding Veiligheidskunde en ervaring met vigerende wet- en regelgeving op het gebied van brandmeldinstallaties en ontruimingsalarmsystemen zoals NEN2535, NEN2575 en de NEN2654 deel I en II;
 • Je houdt jouw kennis van relevante wet- en regelgeving up-to-date en hebt ervaring met Planon of een vergelijkbaar FMIS is een pré;
 • Kennis van projectmatig werken in een omgeving met uiteenlopende groepen stakeholders is wenselijk;
 • Jouw goede contactuele vaardigheden zet je in voor het opbouwen en onderhouden van de vele interne en externe contacten. Je weet vanuit jouw expertise op ieder niveau mee te praten en aangeleverde vraagstukken, rapporten en adviezen op inhoud te beoordelen;
 • We werken hard, maar we lachen ook graag samen. We vragen dus ook een gezonde dosis humor;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een eigen auto.

Locatie en doelgroep

De afdeling Vastgoed, Facilitair & Inkoop is verantwoordelijk voor de vastgoedstrategie, het portefeuillemanagement, onderhoud, beheer, technische veiligheid, projecten en de duurzaamheidsopgave voor de gehele vastgoedportefeuille. Als veiligheidsadviseur maak je deel uit van het team Onderhoud & Beheer. Dit team organiseert en faciliteert alle werkzaamheden betreffende duurzaam onderhoud, beheer en veiligheid van alle vastgoedobjecten van Pluryn. Naast de veiligheidsadviseurs bestaat het team uit een technische buitendienst, regievoerders, projectuitvoerders MJOP en WOZ en een administratieve tak voor facturatie en contractbeheer.

Dit ontvang jij als (Technisch) Veiligheidsadviseur

 • Ongekend goede werksfeer met collega's waar je blij van wordt; 
 • Salaris; cao gehandicaptenzorg in functiegroep 60 met een salaris tussen € 3.374,- en €4.905,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris en PBL uren (extra vrije tijd);
 • Hybride werken is mogelijk incl. een thuiswerkvergoeding;
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling, conform genoemde cao.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct. Wij nemen snel contact met je op!

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/technisch-veiligheidsadviseur-nijmegen

Vragen?

Neem contact op met Stefanie Arts, recruiter, via [email protected] of via 06–18211606.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Adviseur
Medewerker techniek
Medewerker Veiligheid & Toezicht
Publicatiedatum 07-11-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 07-11-2022
Nummer 115302
Doorsturen Bekijk PDF