Thuisondersteuner
Careaz

Functieomschrijving

We willen allemaal het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen in onze vertrouwde omgeving. Ook als de gezondheid achteruit gaat en er hulp nodig is. Wat is het dan fijn wanneer door een vertrouwd gezicht liefdevolle zorg, ondersteuning en aandacht geboden wordt. Wordt jij ons vertrouwde gezicht?

De functie
Liefdevolle zorg, ondersteuning en aandacht kan geboden worden in de functie van thuisondersteuner. Als thuisondersteuner werk je bij de cliënt thuis. Onze cliënten zijn veelal mensen met beginnende tot gevorderde dementie. Samen met de cliënt of diens verwanten stem je de huishoudelijk hulp af, welke passend is bij de vragen en wensen van de cliënt.

Je hebt een belangrijke rol in een stuk aandacht en tijd voor de cliënt, je brengt structuur en rust en de cliënt voelt zich op zijn gemak. Je zorgt ervoor dat tijdig de huishoudelijk werkzaamheden zijn uitgevoerd en je ondersteunt bij de (voor)bereiding van maaltijden en eten en drinken. Je houdt rekening met de zelfredzaamheid van de cliënt.

Functie eisen

Wij vragen:

Om te starten in deze functie vragen wij het volgende:

 • Je hebt ervaring/affiniteit met en kennis over de doelgroep(pré).. Je werkt graag zelfstandig.
 • Je hebt een signalerende rol bij bijzonderheden / veranderingen in de leefsituatie van de cliënt).
 • Je bent tactvol, flexibel en kunt je zowel mondeling als schriftelijk helder uitdrukken.
 • Een respectvolle omgang met de cliënt, waarbij je tactvol en flexibel bent.
 • In verband met afstemming met collega’s is het belangrijk dat je zowel schriftelijk als mondeling je op een heldere manier kunt uitdrukken).
 • Je kunt makkelijk overweg met een smartphone en computer.
 • Je bent in bezit van een auto.

Inschaling

Wat biedt Careaz:

 • Een bruto maandsalaris aangevuld met een vakantietoelage van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een onregelmatigheidstoeslag;
 • Een contract voor 12 uur in de week. Werktijden en -dagen worden in overleg ingepland, dit kan ook in de weekenden of tijdens feestdagen zijn.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Mogelijkheid tot het samenstellen van je eigen weekrooster in afstemming met de centrale cliëntplanner.
 • Mogelijkheid om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld bij de inzet van verlofuren en voor de aanschaf van een nieuwe smartphone / tablet / laptop / fiets / abonnement op de sportschool etc.

 

Bijzonderheden

Interesse
Is deze vacature voor jou geschreven? Dan maken wij graag kennis met jou.

Deze vacature is gelijktijdig opengesteld voor in- en externe kandidaten.

Voor meer informatie over de functie kan contact op worden genomen met de Marga Tankink of Yvonne Bredie (centrale cliëntplanner), telefoonnummer 0544-745501.

Type Vacature
Intern nummer v19.0079
Organisatie Careaz
Locatie Careaz in Lichtenvoorde
Postcode 7132EJ
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Thuishulp
Publicatiedatum 31-10-2019
Reageer voor 30-11-2019
Ingangsdatum 31-10-2019
Nummer 48770

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz