Thuisondersteuner
Careaz

Functieomschrijving

We willen allemaal het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen in onze vertrouwde omgeving. Ook als de gezondheid achteruit gaat en er hulp nodig is.
Wat is het dan fijn wanneer door een vertrouwd gezicht liefdevolle zorg, ondersteuning en aandacht geboden wordt. Wordt jij ons vertrouwde gezicht?

Liefdevolle zorg, ondersteuning en aandacht kan geboden worden in de functie van thuisondersteuner. Als thuisondersteuner werk je bij de cliënt thuis. Onze cliënten zijn veelal mensen met beginnende tot gevorderde dementie. Samen met de cliënt of diens verwanten stem je de huishoudelijk hulp af, welke passend is bij de vragen en wensen van de cliënt.

Je hebt een belangrijke rol in een stuk aandacht en tijd voor de cliënt, je brengt structuur en rust en de cliënt voelt zich op zijn gemak. Je zorgt ervoor dat tijdig de huishoudelijk werkzaamheden zijn uitgevoerd en je ondersteunt bij de (voor)bereiding van maaltijden en eten en drinken. Je houdt rekening met de zelfredzaamheid van de cliënt.

Functie eisen

Om te starten in deze functie vragen wij het volgende:

 • Ervaring/affiniteit met alsmede kennis over de doelgroep geniet de voorkeur.
 • Goede sociale vaardigheden en zelfstandig kunnen werken.
 • Een oplettende houding (signaleerfunctie bij bijzonderheden en veranderingen in de leefsituatie van de cliënt).
 • Een respectvolle omgang met de cliënt, waarbij je tactvol en flexibel bent.
 • Goede uitdrukkingsvaardigheden (in verband met afstemming met collega’s is het belangrijk dat je zowel schriftelijk als mondeling je op een heldere manier kunt uitdrukken).
 • Ervaring met een smartphone en computer.
 • Je bent in bezit van een auto.

Inschaling

 • Contract uren in overleg (gemiddeld 9-10 uur per week).
 • Een bruto maandsalaris aangevuld met een vakantietoelage van 8%, een eindejaarsuitkering van 7,4% en een onregelmatigheidstoeslag;
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Mogelijkheid tot het samenstellen van je eigen weekrooster in afstemming met de centrale cliëntplanner.

Bijzonderheden

Interesse
Voor meer informatie over de functie kan contact op worden genomen met de afdeling HR.

Type Vacature
Intern nummer v19.0092
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Thuiszorg, regio Berkelland
Postcode 7271EZ
Stad Borculo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Thuishulp
Publicatiedatum 15-11-2019
Reageer voor 01-02-2020
Ingangsdatum 15-11-2019
Nummer 49607

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz