Trainee Analyse
Medlon B.V.

Functieomschrijving

Vacature Traineeship Analyse         

Wie zijn we en wat doen we? 

Als onderdeel van het uitgebreide laboratoriumnetwerk van Unilabs levert Medlon toonaangevende, innovatieve en sterk gespecialiseerde diagnostiek diensten in Nederland. We ondersteunen medische zorg rondom de patiënt door de juiste hoogwaardige medische laboratoriumdiagnostiek op het juiste moment aan te bieden en bevorderen daarbij kwaliteit en doelmatigheid van de zorg. We zijn trots op wat we doen en hoe we dat doen! We begrijpen dat ons werk niet alleen maar gaat over testresultaten. Het gaat om het leveren van echte, werkbare oplossingen voor onze patiënten en zorgverleners. Ons werk maakt het leven van mensen beter. Onze klanten helpen om aan zorgbehoeften te voldoen is onze passie en we zijn er trots op dat we elk jaar een verschil maken voor de levens van miljoenen mensen!

Medlon is een laboratorium dat medische diagnostiek levert van bloedafname tot uitslag voor patiënten van huisartsen, specialisten en organisaties als Arbodiensten, Healthcare, etc. Bovendien heeft Medlon een eigen trombosedienst met doseeradviseurs en schoolt Medlon patiënten tot zelf meten en zelf doseren.

Voor onze afdeling Analyse in Enschede en Almelo zijn we op zoek naar meerdere kandidaten voor de functie:

Traineeship Analyse (36 uur)

Wat houdt het in?  

Bovenstaande zorgt er voor dat we veel plezier kunnen halen uit ons werk, maar zorgt er ook voor dat we hoge eisen aan onze organisatie en aan ons zelf moeten stellen. Om deze redenen zijn wij altijd op zoek naar personeel dat deze waarden ook nastreeft en zich hiernaast wil blijven ontwikkelen en wil investeren in zichzelf en Medlon. Op onze afdeling Analyse in Enschede/Almelo zijn wij daarom op zoek naar kandidaten voor ons Traineeship dat je binnen een jaar opleidt tot een volwaardig analist binnen onze organisatie.

Het doel is je op te leiden tot een volwaardig analist met kennis van het hele proces die meedraait in de 24 uurs diensten. Daarvoor willen we ook dat je naast de analyse ook aan de kant van bloed afname goed ingewerkt bent zodat je beide processen goed gaat beheersen. Daarvoor zal je in het begin ook op de afname ingewerkt worden. Je wordt tijdens je ontwikkeltraject begeleid door een vaste mentor op de analyse routine. Binnen een jaar zal je bijdrage op de afname steeds minder worden en zal je steeds meer werkzaam zijn op de analyse waarbij je uiteindelijk na een jaar volledig werkzaam bent binnen de analyse.

Functie eisen

Onze ideale kandidaat 

Is onlangs afgestudeerd/staat op het punt om af te studeren van de HBO opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek (BML) of heeft onlangs een MBO diploma behaald in de richting van Medisch Analist en beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Je hebt interesse in de gezondheidszorg in het algemeen en de zorg- en dienstverlenging van Medlon in het bijzonder. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een kritische, positieve en open houding. Je neemt graag initiatief om je dingen eigen te maken en bent zelfstartend en pro-actief. Hiernaast wil je jezelf graag ontwikkelen en wil je hier graag tijd in steken.

Inschaling

Wat bieden we jou?  

Een leerzaam ontwikkeltraject binnen een informele, laagdrempelige organisatie met uitzicht op een vast dienstverband na één jaar. Je zal op fulltime basis werkzaam zijn (36 uur per week) en zal worden ingeschaald in FWG 40 conform de cao ziekenhuizen. Wanneer jij je tot volwaardig analist hebt ontwikkeld zal je de stap maken richting FWG 45.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Ingangsdatum: z.s.m.

Bijzonderheden

Interesse? 

Heb je interesse en zie jij jezelf al werken binnen ons laboratorium stuur dan je motivatie en cv naar de afdeling HR via hr@medlon.nl  t.a.v. Moniek Beld (HR adviseur).

Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Nanda Rosendahl (Afdelingshoofd Analyse Enschede) via 088 463 3359 of Edith Schrijver (Afdelingshoofd Analyse Almelo) 088-463 3396.

Naast deze vacature hebben we ook een vacature voor Analist Routine. Deze is tevens te vinden op Zorgselect of www.werkenbijmedlon.nl.  

Reageren kan tot en met 26 september 2021. Gesprekken worden gevoerd in de week van 4 oktober 2021 (week 40).

Type Vacature
Organisatie Medlon B.V.
Locatie Medlon B.V.
Postcode 7512 KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Functie(s) Analist
Laborant Hbo
Laborant Mbo
Publicatiedatum 13-09-2021
Reageer voor 26-09-2021
Ingangsdatum 13-09-2021
Nummer 71077
Doorsturen Bekijk PDF

Medlon B.V.

Medlon BV is in 2011 opgericht door de ziekenhuizen in Twente en heeft medische laborato-ria in Almelo, Enschede en Hengelo. Medlon werkt voor huisartsen en specialisten en richt zich op het leveren van medische diagnostiek en trombosezorg. De organisatie heeft tot doel kwaliteit en efficiency van de medische diagnostiek dicht bij burger en aanvrager te realiseren en loopt voorop in de ontwikkeling van de medische laboratoria in ons land. Medlon BV heeft een omzet van ca. 30 mln. euro en er werken ongeveer 380 medewerkers. Sinds april 2018 is Medlon tevens onderdeel geworden van de internationale organisatie Unilabs. Momenteel is er binnen Medlon behoefte aan de inzet van flexibele krachten die ons kunnen komen versterken.

Meer over Medlon B.V.

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures