Trainee
De Twentse Zorgcentra

Je diploma op zak: wat nu? Kom bij De Twentse Zorgcentra ontdekken welke doelgroep écht bij jou past, terwijl jij je persoonlijk ontwikkelt!

Het traineeship van De Twentse Zorgcentra is speciaal ontwikkeld voor jou. Als net-afgestudeerde zorgprofessional zijn er genoeg banen voor je beschikbaar. Je hebt natuurlijk je ervaring uit stages, maar hoe weet je nou zeker welke organisatie en doelgroep écht bij je past? Hierom bieden we jou dit traineeship! We geven je de mogelijkheid om te werken en oriënteren op verschillende locaties: je werkt binnen 9 maanden op 3 verschillende locaties. Je doet zo in een korte tijd veel ervaring op. Daardoor weet jij aan het einde van je traineeship precies wat je wilt en wat bij jou past. Met onze begeleiding plaatsen we je na het traineeship op een locatie die bij jou past.

Naast het opdoen van werkervaring, ga je actief bezig met je persoonlijke ontwikkeling middels intervisie, bijeenkomsten, workshops en masterclasses. Deze volg je om de vrijdag. Tijdens je traineeship krijg je individuele coaching en begeleiding van een vaste mentor uit het werkveld.

Wij zijn op zoek naar 10 trainees; een beperkt aantal, dus zorg dat je er snel bij bent!

Wat krijg jij van ons?

  • Een uitdagende, leerzame eerste baan voor het aantal uren dat bij jou past (minimaal 24 en maximaal 32 uur);
  • Een scholingsprogramma met verschillende interactieve bijeenkomsten zodat jij je verder kan ontwikkelen als professional;
  • De kans om in een korte periode te ontdekken wat echt bij jou past.
  • Een mooi startsalaris tot maximaal € 3.105,- bruto (FWG 35) bij een fulltime dienstverband (36 uur);
  • Een pakket aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, pc/laptop/tablet/smartphone-regeling, bedrijfsfitness, studiefaciliteiten en korting op de zorgverzekering;
  • Direct een vast contract.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een zorggerichte of agogische opleiding afgerond, minimaal op niveau 3;
  • Je hebt passie voor het werk en hart voor de cliënten, dat vinden we het allerbelangrijkst.

Benieuwd naar meer van ons?
Je vindt meer informatie op onze website of op onze socials. We zijn actief op Instagram, Facebook en TikTok.

Enthousiast?
Pak jij deze kans met beide handen aan? We zien je sollicitatie graag tegemoet middels cv. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk (maar in ieder geval binnen 4 dagen) contact met je op over het vervolg van de procedure.

Bij vragen kun je telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met onze recruiters, Romy (0686863078) of Nancy (0646819732)

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

 

Type Vacature
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Stad Enschede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 03-05-2023
Reageer voor 01-08-2023
Nummer 119785
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2.000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Met in de eerste plaats aandacht voor persoonlijke wensen van onze cliënten.

Wij werken vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams.

Onze cliënten wonen onder andere op de beschermde (deels besloten) en mooie terreinen van de LosserHof en ‘t Bouwhuis. Zij leven, wonen, werken en recreëren hier in een omgeving die nadrukkelijk rekening houdt met hun mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast bieden we ook meer kleinschaligere woon- en werkvoorzieningen in onder andere Almelo, Tubbergen en Nijverdal.

Meer over De Twentse Zorgcentra