Traineeship Verpleegkundige
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij jouw diploma net op zak?
 • Wil jij je verder ontwikkelen en meer verdiepen in de vaardigheden van je functie?
 • Wil jij werken en ontwikkelen? 

Dan is ons traject genaamd Caretalent traject écht iets voor jou!

In het Caretalent Traject ga je je verdiepen in je vak. Leer je jezelf nog beter kennen. Het traject duurt ongeveer 10 maanden. Je hebt in deze periode 10 themadagen met een heel divers programma. Het zijn interactieve dagen met workshops, lezingen en/of gastlessen. Daarnaast heb je individuele coaching en begeleiding. Uiteraard afgestemd op jouw behoefte.
Je gaat als volwaardig Verpleegkundige aan de slag. Je hebt immers al je diploma. Daarnaast heb je ongeveer 1x per maand een themadag, 1x per maand een coachingsmoment en intervisie. 

Dit traject geeft verdieping op jouw functie als verpleegkundige. Thema’s die in het traject zitten zijn bijvoorbeeld:  verantwoordelijkheid, je eigen balans, palliatieve zorg, belevingsgerichte zorg en zorgtechnologie.

Na dit Caretalent Traject ben jij de zelfverzekerde zorgprofessional, die je graag wilt zijn!

We hebben maximaal 24 plekken in het Caretalent Traject, zorg dat jij er één van bent!
Het Caretalent Traject gaat in september 2023 beginnen, maar uiteraard kun je daarvoor al bij ons beginnen.

Tijdens het Caretalent Traject werk je bij het onderdeel Careflex. Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Wij zijn er voor onze collega’s op het moment dat zij ons het hardste nodig hebben. Wanneer er in een team sprake is van een langdurig zieke collega of een collega die met zwangerschapsverlof gaat, ga jij het team tijdelijk voor 3 à 5 maanden ondersteunen. Dit geeft de kans om verschillende ervaringen op te doen en de vaardigheden, kennis,  die je opdoet tijdens het Caretalent Traject direct toe te passen.

Wie ben jij

 • Je hebt alles geleerd en je wilt jouw diploma Verpleegkundige nu in de praktijk brengen. Liefst vandaag nog? Zin in?
 • Je bent net (of bijna) afgestudeerd. Je diploma is tenminste niet ouder dan 12 maanden. 
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen
 • Je ziet jezelf werken als verpleegkundige en je bent nog niet uitgeleerd
 • Werken bij ons is niet alleen zorgen voor de client. Dit doe je samen met familie en mantelzorgers.

 • Jij stelt iemand op z’n gemak, de client én de familie.

 • Er helemaal alleen voor staan is soms best spannend, het tot je beschikking hebben van begeleiding is fijn
 • Jij bent nieuwsgierig om de verschillende werkplekken bij Carintreggeland te ontdekken.

Je vindt bij ons

 • Je hebt vier jaar geleerd uit een boekje, nu mag je echt aan de slag.

 • Jij leert in 1 jaar, waar je normaal meerdere jaren over zou doen.

 • Jij wilt je ontwikkelen en wij helpen je daarmee.

 • Jij werkt altijd met geautomatiseerde systemen bij ons. Lekker makkelijk.

 • Beloning volgens CAO VVT Verpleegkundige FWG 45, de waardering in deze schaal is maximaal € 3.575,63 op basis van 36 uur
 • Een vaste baan mét Caretalent Traject.

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. 
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Interesse

Interesse

Wil jij deze kans om te werken en verder te ontwikkelen? Solliciteer dan snel en wij nemen contact met je op om je hier meer over te vertellen.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de collega's van Careflex, e-mail: [email protected] of met de recruiters [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland. 
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 115258

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland