Traineeship wijkverpleegkundige
Kleingeluk

Functieomschrijving

Bij KleinGeluk werk je kleinschalig met enthousiaste en betrokken collega’s.

De thuiszorg vormt een apart organisatieonderdeel. Onze cliënten in de thuiszorg waarderen KleinGeluk gemiddeld met een 8,7.

Wil jij hier een bijdrage in leveren en ben jij net afgestudeerd als HBO verpleegkundige of wil je een andere baan binnen de zorg dan hebben wij een geschikte vacature voor jou!

KleinGeluk bied jou graag de mogelijkheid om onder begeleiding en coaching van een ervaren wijkverpleegkundige het vak te leren.

Wat ga je doen?

Bij KleinGeluk kijken we samen met de cliënten naar de zelfredzaamheid en coördinatie van zorg. De (junior) wijkverpleegkundige vervult daarin een spilfunctie bij het indiceren, de coördinatie, regie en begeleiding van behoeften van ouderen. Ook onderhoud je intensieve contacten met gespecialiseerde disciplines

De thuiszorgteams van KleinGeluk werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk, binnen de gemeente Apeldoorn.
 
In de functie van (junior) wijkverpleegkundige stuur je inhoudelijke zorg(processen) aan binnen en buiten de eigen locatie in de thuiszorg. Ook lever je een bijdrage aan de organisatie van multidisciplinaire samenwerkingsverbanden rondom de cliënt en op het gebied van preventie, wonen, welzijn en zorg.

Tevens ben je verantwoordelijk voor de indicatiestelling en je bevordert en bewaakt de kwaliteit van de zorgverlening binnen de vastgestelde kaders van de indicatiestelling en het zorgplan. Je coacht en adviseert medewerkers bij zorgvragen en beroepshouding.
Daarnaast draag je bij aan zelfverantwoordelijkheid en optimale samenwerking binnen het wijkteam.

Functie eisen

Wie ben je?

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

 • Je bent in het bezit van een hbo opleiding verpleegkunde en BIG registratie;
 • Je beschikt over goede coachende vaardigheden
 • Je bent een echte teamplayer;
 • Je bent leergierig;
 • Je bent in staat om zelf sturing te geven aan je leerproces;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Tenslotte denk jij als (junior) wijkverpleegkundige mee over de kwaliteitsverbetering van onze zorg, bouwt mee aan teamontwikkeling en zelforganisatie. 
Wij staan open voor jouw ideeën!

Inschaling

Wat bieden wij?

 • Een (parttime) dienstverband voor in 1e instantie de duur van 1 jaar (uren in overleg), Daarna bij gebleken geschiktheid kans op een vaste aanstelling;
 • Je krijgt een persoonlijk begeleidingstraject aangeboden van 6 maanden, zodat je na deze periode zelfstandig als wijkverpleegkundige aan de slag kan gaan;
 • Een salaris conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg (CAO VVT), afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring;
 • Je werkt voornamelijk dagdiensten, maar kan incidenteel in de weekenden ingezet worden;
 • Je werkt samen met en krijgt begeleiding van een ervaren wijkverpleegkundige uit jouw team;
 • Een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Interesse?

Heb je net je hbo diploma verpleegkunde behaald en wil je graag, onder begeleiding het vak van wijkverpleegkundige leren, dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan wij graag met je in gesprek!

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onze website.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anne Christi Wijgman (Stadsdeelmanager thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie
Postcode 7333NC
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij KleinGeluk - Afdeling P&O Danielle van der Werf (0800-0604)
Functie(s) Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 5
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 13-01-2021
Reageer voor 01-02-2021
Ingangsdatum 01-02-2021
Nummer 57074

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk