Trajectmanager (HBO)
Leger des Heils regio Oost

Functieomschrijving

Als trajectmanager ben jij de verbinder tussen onze bewoners, behandelaren en medewerkers. Met jouw kennis en kunde draag je samen met je collega’s bij aan goede zorg en help je de bewoners de draad weer op te pakken naar ‘herstel van het gewone leven’. In verband met zwangerschapsverlof van één van onze collega’s is deze baan in eerste instantie voor 6 maanden. Hou je van uitdaging en afwisseling, dan verwelkomen de collega’s van Bureau Traject Management je graag.

 

Wat ga je doen

Je coördineert de planmatige en methodisch onderbouwde lang- en kortdurige zorg. Je weet op een professionele wijze de regie te voeren over het proces waarin de behoefte van de kwetsbare mens en de wetgeving om wordt gezet naar een gedegen uitvoering van het zorgplan- en traject. Je bouwt bruggen tussen deelnemers, behandelaren, medewerkers en relevante netwerken. Je coördineert de sociaal medische zorg. Je werkt ernaar toe dat elke bewoner zelf stappen kan zetten naar een gezonde toekomst. Je deelt daarbij je kennis en ervaring en helpt de ander om structuur en overzicht te krijgen. Alles wat je doet heeft als doel de beste zorg te kunnen leveren. Je doet dit in samenspraak met de afdelingsmanager op de locatie, je collegae trajectmanagers en gedragswetenschappers.

Functie eisen

 • Je hebt een HBO-diploma, bij voorkeur Social Work (SPH, MWD, HBO-V)
 • Je kent de doelgroep van het Leger des Heils
 • Je hebt kennis van en affiniteit met de wettelijke kaders van o.a. de WLZ-GGZ, WMO en WFZ. Je weet deze weet de wettelijke kaders te vertalen naar de praktijk
 • Vanuit je ervaring en kennis weet je met geduld, doorzettingsvermogen en volharding bruggen te bouwen, je bent een netwerker pur sang
 • Jouw persoonlijkheid leent zich zonder twijfel voor deze dynamische functie, waar veel gevraagd wordt van jouw vaardigheden op sociaal, communicatief en organisatorisch gebied

Je bent christen en kunt aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je meer daarover weten? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit

Inschaling

 • Een afwisselende functie met veel uitdaging binnen een betrokken team die net als jij hun kennis en ervaring inzetten om het verschil te maken voor onze bewoners
 • Een contract voor in eerste instantie 6 maanden (ivm zwangerschapsvervanging collega)
 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week (Uren in overleg: Wil jij meer/minder uren, reageer dan ook en we bespreken de mogelijkheden)
 • De mogelijkheid om kennis te maken met de wereld achter de dienstverlening
 • Salaris volgens schaal 9 van de CAO Sociaal Werk (2.989,= tot 4.407,= bruto per maand o.b.v. 36 uur/week). De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist, een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen)
 • Diverse overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling en een loopbaanbudget dat je maandelijks opbouwt en kan inzetten voor je eigen ontwikkeling
 • Een Individueel Keuzebudget bestaande uit vakantietoeslag van 8% per jaar en eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar
 • 170 Verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd.
 • Opname in het pensioenfonds Zorg & Welzijn

Bijzonderheden

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijke geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils. Leger des Heils Oost is onderdeel van de stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg. Onze 650 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, dagbesteding, verpleging en verzorging, palliatieve zorg, verslavingszorg en de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

 

Afdelingsinformatie Bureau Traject Management 

Bureau Traject Management (BTM) is de afdeling waar alle aanmeldingen binnenkomen, intakes plaatsvinden, indicaties worden aangevraagd en van waaruit het traject van deelnemers wordt gevolgd en (mede) vormgegeven. De trajectmanagers onderhouden nauw contact met afdelingsmanagers en persoonlijk begeleiders op de locaties. De doelgroep van het Leger des Heils kenmerkt zich door een combinatie van complexe problemen waarvoor reguliere zorgtrajecten in de regel niet toereikend zijn. Dat vraagt creatieve oplossingen en financiering, waarbij meerdere partijen betrokken zijn.

Trajectmanagers hebben een zelfstandige functie waarbij er intensief wordt samengewerkt met de verschillende disciplines en collega trajectmanagers.

 

De werkzaamheden vinden plaats vanuit twee kantoorlocaties (Enschede en Ugchelen), vanuit huis en op de verschillende woon-zorg locaties van het Leger des Heils.


Wil je meer weten over het Leger des Heils neem dan eens een kijkje op www.legerdesheils.nl of www.legerdesheils.nl/oost

 

Interesse en contact

Reageren kan via www.legerdesheils.nl/vacatures  bij de button ‘Solliciteer direct’ onderaan deze pagina. De vacature staat open tot we de juiste kandidaat hebben gevonden. Gezien de samenstelling van het team gaat onze voorkeur uit naar een man.

Heb je nog vragen over de functie? Johanneke Wessels (Teamleider Bureau Traject Management) tel. 06-1362 1144 zal ze graag beantwoorden. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Marja Hartkamp (Recruiter regio Oost) tel. 06-1240 7703 (bereikbaar op di/do/vr.morgen)

 

 

Ter info:

 • Conform het Werving en Selectiebeleid van St. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
 • Screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

 

Type Vacature
Intern nummer 91-2022
Organisatie Leger des Heils regio Oost
Locatie Bureau Traject Management Leger des Heils regio Oost
Postcode 7339 GK
Stad Ugchelen
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO CAO Sociaal Werk
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Johanneke Wessels, teamleider, 06-1362 1144
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Pedagogisch medewerker
Trajectbegeleider
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 15-11-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 15-12-2022
Nummer 115531

Leger des Heils regio Oost

Bureau Traject Management (BTM) is de afdeling waar alle aanmeldingen binnenkomen, intakes plaatsvinden, indicaties worden aangevraagd en van waaruit het traject van deelnemers wordt gevolgd en (mede) vormgegeven. De trajectmanagers onderhouden nauw contact met teamleiders en persoonlijk begeleiders op de locaties. De doelgroep van het Leger des Heils kenmerkt zich door een combinatie van complexe problemen waarvoor reguliere zorgtrajecten in de regel niet toereikend zijn. Dat vraagt creatieve oplossingen en financiering, waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Trajectmanagers hebben een zelfstandige functie waarbij er intensief wordt samengewerkt met de verschillende disciplines en collega trajectmanagers. De werkzaamheden vinden plaats vanuit twee kantoorlocaties (Enschede en Ugchelen), vanuit huis en op de verschillende woon-zorg locaties van het Leger des Heils.

Meer over Leger des Heils regio Oost