Transferverpleegkundige
ZGT

Functieomschrijving

Het transferbureau wordt ingeschakeld wanneer de patiënt na de ziekenhuisopname (tijdelijk) extra nazorg nodig heeft. Op grond van wettelijke regelingen worden de voorgeschreven vervolgindicaties verzorgd en treedt het transferbureau op als intermediair tussen aanvrager en aanbieder van woon-/zorgproducten.

Als transferverpleegkundige draag jij er zorg voor dat de overgang naar huis (of het vervolgtraject) goed verloopt. Je stelt hiertoe de hulpvraag vast en verricht onderzoek naar de persoonlijke omstandigheden van de aanvrager. Je overlegt met behandelaars, afdelingsverpleegkundigen en instanties en maakt de nodige afspraken zodat de patiënt de nazorg op de juiste plek en met de juiste deskundigheid ontvangt, die aansluit op de zorg die men in het ziekenhuis krijgt. Het is een dynamische baan met een veelzijdigheid aan taken.

Functie eisen

Wij zoeken een ervaren (transfer) verpleegkundige die goed kan organiseren en plannen. Je hebt veel enthousiasme en energie en je bent flexibel genoeg om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg. Klantgerichtheid is jouw tweede natuur en je bent administratief sterk waarbij je over een goede computervaardigheid beschikt. Je hebt een HBO-V achtergrond. Je werkt zelfstandig in teamverband en je ziet een goede attitude als voorwaarde voor kwaliteit, je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdeling.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal  € 2.290,= (50-0) en maximaal € 3.421,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 04 maart 2019.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-LG023
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Michel Kats, unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoon 06 30 99 59 09.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-02-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 23-02-2019
Nummer 43616
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2017.

Meer over ZGT