Triagist
Medrie

Functieomschrijving

Ben jij doktersassistent of verpleegkundige en wil jij doorgroeien in je vak?
Wil jij leren door te doen en een erkend Triage diploma halen?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Triagist 

8-14 uur per week
avond,- nacht- & weekenddiensten

Jij bent het eerste aanspreekpunt bij spoedeisende huisartsenzorg. Een ongeruste moeder met een baby met vlekken, een oudere dame die kortademig is, een voetballer die tijdens de training zijn enkel heeft verzwikt.

Na kantoortijden bellen zij de Triagepost Medrie en ben jij degene die hen verder helpt. Door jouw (interne) opleiding tot Triagist weet jij precies hoe te handelen, jij weet in te schatten of er sprake is van een levensbedreigende situatie of dat je juist geruststelling kan bieden.

Wij werken met een kwartaalrooster. Op zaterdag en zondag werk je met een groot team van 28 collega’s verspreid over de hele dag. De avonden zijn iets rustiger, waardoor je met acht collega’s werkt. Elke dienst is er een coördinerend doktersassistent aanwezig voor vragen. Daarnaast werkt er een team regieartsen.  Zij autoriseren jouw adviezen en zijn vraagbaak voor jouw medisch inhoudelijke vragen.

Wat ga jij doen?
 • Je gebruikt de Nederlandse Triage Standaard en de NHG Triagewijzer.
 • Je plant consulten en visites in bij de artsen en zorgt voor goede registratie van de (telefonische) consulten. 
 • Je geeft zelfstandig zorgadviezen aan patiënten. 
 • Je verwijst zo nodig, in overleg met regiearts, de patiënt door naar andere zorginstellingen. 
 • Je signaleert knelpunten bij de uitvoering van de werkzaamheden, doet voorstellen ter verbetering en informeert de manager hierover.

Wat heb jij in huis?

 • Afgeronde opleiding MBO-opleiding doktersassistent of verpleegkundige niveau 4 / verpleegkundige-A.
 • Je hebt al ervaring met het werken op een huisartsenpost of huisartsenpraktijk.
 • Je bent flexibel beschikbaar en wilt minimaal 8 uur per week werken tijdens de avond, nacht en weekenden en op feestdagen.
 • Je werkt zelfstandig, bent positief en blijft kalm als het druk is. 
 • Je bent woonachtig in een straal van 50 kilometer vanaf Zwolle.

Dit bieden wij jou

 • De functie is ingedeeld conform de CAO huisartsenzorg. Daar komt nog toeslag bovenop; 150% bij feestdagen, 60% bij nachtdiensten, 50% bij weekenddiensten en 30% bij avonddiensten.
 • Een ideaal te combineren baan met een druk gezin of een functie binnen een dagpraktijk.
 • Doorgroeimogelijkheden in je vak. Waarbij je echt bezig bent met je vak! Je komt terecht in een goed geoliede machine: een gedreven team die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
 • Wanneer je volledig opgeleid bent behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden, dit doen we in overleg met elkaar. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, goede pensioenregeling en een fietsregeling.
 • Ruimte voor opleidingen of deelname aan projecten en werkgroepen.

Bijzonderheden

Proef de sfeer!
Wij organiseren eens per maand een kijkavond, waar je vrijblijvend sfeer kan komen proeven. Je bent van harte welkom! Neem contact op met: Arina Brinkman, operationeel manager TPM, 038 - 455 62 26. Meer informatie over de organisatie kun je vinden op onze website.  

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie in Zwolle
Postcode 8025BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 8
Uren tot 14
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Huisartsenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Doktersassistent
Verpleegkundige SEH
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 27-01-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 27-01-2023
Nummer 114401

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie