VACATURE BASISBEGELEIDER A ZORG IN ONDERWIJS EN AVENTURIJN
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE BASISBEGELEIDER A ZORG IN ONDERWIJS EN AVENTURIJN

Wij zijn op zoek naar een flexibele basisbegeleider die het leuk vindt om op wisselende dagen en uren te werken. Je gaat werken op verschillende locaties binnen Zorg in Onderwijs, ambulant en Aventurijn. Op deze manier doe je veel ervaring op en zie je de kinderen in verschillende settingen!

Over de uren gaan we samen in overleg. We bieden vaste uren tussen de 16-20 uur.

“Ik maak de kinderen in verschillende omgevingen mee en dat maakt mijn werk zo bijzonder!”

Aandacht voor de kinderen
Binnen het team Aventurijn wordt buitenschoolse opvang (BSO), zaterdagopvang en vakantiedagopvang geboden. Er wordt BSO geboden aan kinderen met gedragsproblematiek en een lichamelijke of verstandelijke beperking. Bij Aventurijn werk je met meervoudige en ernstige gedragsproblematiek.

Binnen Zorg in Onderwijs wordt onder andere individuele begeleiding geboden aan leerlingen in de leeftijd van 4 t/m 20 jaar tijdens het onderwijsprogramma op het Kroonpad (speciaal onderwijs voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke en/of meervoudige beperking) en bij de Zonnehoek (zowel SO als VSO).

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Je gaat op de verschillende locaties werken met verschillende uren en dagen.

Alle teams werken nauw met elkaar samen. Binnen Aventurijn ondersteun en begeleid je de kinderen bij activiteiten volgens het persoonlijk plan. Je organiseert, begeleidt en verricht activiteiten in samenwerking/afstemming met collega’s. Je verricht daarnaast activiteiten vanuit het groepsprogramma en samen met het kind draag je zorg voor een goed klimaat. Je observeert en waar nodig stimuleer je kinderen bij diverse activiteiten.

Binnen Zorg en Onderwijs ondersteun je de leerlingen op een methodische wijze in het ontwikkelen en het in stand houden van hun kennis, vaardigheden en mogelijkheden. Daarnaast begeleid je de leerlingen vanuit de doelen en methodieken die de school heeft opgesteld. Je signaleert veranderingen en bespreekt dit met de betreffende leerkracht. Bovendien ondersteun je in de verzorging van de leerlingen en dien je indien nodig medicatie/sondevoeding toe.

Je rapporteert en je neemt deel aan interne besprekingen. Beide teams bestaan totaal uit 20 collega’s. Daarnaast verricht je teamwerkzaamheden in het kader van het zelfregulerende team.

De kinderen voelen zich bij jou veilig en je weet op een spelende wijze de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en te volgen. Daarnaast breng je mee:

 • een voor het werkveld relevante opleiding op minimaal MBO-niveau 3;
 • minimaal 1 jaar werkervaring als basisbegeleider.

Daarnaast ben je prima in staat te reflecteren op je eigen handelen en dat van collega’s, kun je omgaan met het geven en krijgen van feedback, ben je veerkrachtig en kan je flexibel handelen in diverse situaties.

Inschaling

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als basisbegeleider A bij De Passerel:

 • direct een vast contract;
 • een salaris tussen de € 1.906 en € 2.801 (FWG schaal 30), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Doe dit uiterlijk op 18 december 2022, daarna is de vacature gesloten. Het vacaturenummer is 022-90.

Heb je vragen over deze functie? Bel of app met Lotte Vincent (teamcoördinator ZBO) op 06-83135418. 

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 022-90
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Basisbegeleider
Publicatiedatum 23-11-2022
Reageer voor 19-12-2022
Ingangsdatum 23-11-2022
Nummer 115733
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel