Vacature Doktersassistent(e) (per direct voor 16 tot 24 uur per week)
SHT-THOON B.V.

Functieomschrijving

LET OP: SHT-THOON plaatst deze vacature in opdracht van de huisartsenpraktijk. Dit is dus geen vacature van SHT-THOON zelf.

Ben jij de spil in een huisartsenpraktijk? Ben je communicatief vaardig én in staat om op zorgvragen van patiënten de passende vervolgactie te bepalen? Heb jij werkervaring als doktersassistent(e) en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Het kan voor jou lastig zijn een keuze te maken tussen al deze werkgevers, maar wanneer jij een overstap wil maken naar een leuke goede huisartsenpraktijk, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat ga je doen?
Als doktersassistent(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënt. Alle hulpvragen, urgent en minder urgent, somatisch en psychisch, komen in eerste instantie bij jou terecht. Dit kan telefonisch zijn, digitaal, aan de balie of in de behandelkamer.

Je staat patiënten te woord en stelt ze waar nodig gerust. Als doktersassistent(e) houd je je bezig met taken als triëren, informeren, adviseren, het uitvoeren van kleine medische handelingen en van de administratie. Kortom: een afwisselende en uitdagende functie.

Wie zijn wij?
We hebben een kleinschalige geaccrediteerde huisartsenpraktijk, 1 aios, 2 assistentes, 1 POH-ggz, 1 POH-ouderen,2 POH-somatiek en een praktijkmanager. De lijnen zijn heel kort, waardoor een fijne manier van samenwerken ontstaat en waar ruimte is voor plezier.
De praktijk is gelegen in een grote jonge nieuwbouwwijk in Hengelo OV.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

 • Je bent in het bezit van het diploma doktersassistent. Dit is een vereiste!
 • Je bent patiëntgericht en je weet goed prioriteiten te stellen.
 • Je bezit goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je competenties en talenten:
  • Je bent patiëntgericht;
  • Je weet goed prioriteiten te stellen;
  • Je kan snel en accuraat handelen.

Inschaling

Wat beloven wij jou?

 • Een afwisselende baan in een impactvolle zorgsector;
 • Een werkweek van 16-24 uur (afhankelijk van je eigen voorkeur);
 • Je bouwt naar rato 24 vakantiedagen per jaar op en je ontvangt 8,33% vakantiegeld over je verdiende salaris en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een gratis wisselend aanbod aan opleidingen & workshops;
 • Mogelijkheid om een fiets te krijgen van de zaak.

Bijzonderheden

Is je interesse gewekt?
Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan telefonisch contact met Nur Aydin of stuur een berichtje via WhatsApp naar telefoonnummer 06-34174710. Solliciteren? Stuur een e-mail naar [email protected].

Sollicitaties lopen niet via ZorgSelect, maar via  bovengenoemde link. SHT-THOON plaatst deze vacature in opdracht van de huisartsenpraktijk. 

Type Vacature
Organisatie SHT-THOON B.V.
Locatie Medisch Centrum Hengelo
Postcode 7553 LN
Stad Hengelo
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 08-05-2023
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 119877
Doorsturen Bekijk PDF

SHT-THOON B.V.

Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT) en Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland (THOON) hebben per 1 mei jl. hun krachten gebundeld in de fusieorganisatie SHT-THOON. Samen verzorgen wij zowel de spoedzorg als de chronische zorg en zorgvernieuwingsprojecten in ons verzorgingsgebied (rondom Enschede en Hengelo).

Meer over SHT-THOON B.V.