Vacature huisarts 2-3 dagen per week, Huisartsenpraktijk Vloedbeld te Wierden
Federatie Eerstelijnzorg Almelo

Functieomschrijving

Wij bieden een moderne en gezellige dorpspraktijk met 2800 patiënten, voorzien van alle mogelijkheden om de huisartsenzorg in de volle breedte te kunnen uitvoeren. We geven je graag de ruimte om flexibel te werken en je persoonlijk te ontwikkelen. De werksfeer is prettig, je zult je welkom voelen.
Recent hebben wij, samen met huisartsenpraktijk Van de Fliert, een karakteristiek pand gekocht in het centrum van Wierden. Dit mooie gebouw gaan wij verbouwen tot een Medisch Centrum, om eind 2021 vanuit daar eerstelijnszorg te kunnen bieden.
Wij zijn NHG geaccrediteerd en nemen deel aan alle ketenprojecten. Hierbij werken we samen met de FEA (Federatie Eerstelijnszorg Almelo).

Functie eisen

Wij zoeken een collega huisarts voor 2-3 dagen per week, als waarnemer of Hidha. Een associatie behoort tot de mogelijkheden.

Inschaling

n.o.t.k.

Bijzonderheden

Voor meer informatie kijk op onze website: www.huisartsvloedbeld.nl of bel met Marieke Vloedbeld, tel.: 06 - 121 73 680

Reacties kun je sturen naar:
Roelienke Middag, praktijkmanager, r.middag@ezorg.nl of
Marieke Vloedbeld, huisarts, marieke@huisartsvloedbeld.nl

Type Vacature
Organisatie Federatie Eerstelijnzorg Almelo
Locatie Huisartsenpraktijk Vloedbeld
Postcode 7642 GA
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 21-09-2020
Reageer voor 30-10-2020
Ingangsdatum 21-09-2020
Nummer 54860
Doorsturen Bekijk PDF

Federatie Eerstelijnzorg Almelo

De Federatie Eerste Lijnszorg Almelo, FEA, is een faciliterende organisatie (verbonden aan de huisartsenpost Almelo) die als focus beleidsontwikkeling heeft en beleid realiseert op strategisch niveau voor de lange termijn in de huisartsenzorg in Almelo en omstreken. De FEA is de werkgever voor de functie van coöperatiemanager die vanuit de FEA op coöperatief niveau gedetacheerd wordt om op coöperatief niveau bij huisartsen beleidsontwikkeling en implementatie op tactisch en operationeel niveau te realiseren. Voor de FEA worden beleidsvoorbereidende activiteiten verricht

Meer over Federatie Eerstelijnzorg Almelo