Vakantie medewerker Welzijn en Activering, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan?
 • Heb jij een MBO niveau 3 diploma richting agogisch werk?
 • Houd je ervan om leuke geluksmomenten te zoeken voor ouderen?

Dan is dit een fantastische vakantiebaan voor jou! 

In ons huis Herinckhave zoeken we een vakantiekracht die ons wil helpen met activiteiten begeleiden, welzijn en activering. We hebben één afdeling met drie huiskamers en in totaal 28 bewoners.

Het team Welzijn, waar we gedurende de vakantieperiode iemand voor zoeken, telt twee collega's. We laten elkaar in onze eigen waarde, we leren van elkaar. We zorgen voor afwisseling. We zullen jou met open armen ontvangen! 

In deze functie is het leuk dat je kan en mag improviseren, creatief bezig kunt zijn en altijd klaar staat om te helpen. We werken met dementerende ouderen dus iedere dag is letterlijk weer anders. 

Het gaat om de volgende dagen:
20 juni tot 8 juli 
Voor 12 uur per week.
Donderdag 10.00 uur tot 16.00 uur
Vrijdag 10.00 t/m 16.00 uur  

5 september tot 21 september
Voor 14 uur per week
Maandag 8.00 t/m 12.00, 4 uur
Dinsdag 10.00 t/m 16.00, 6 uur
Woensdag 10.00 uur t/m 12.00, 4 uur

Een mooie kans om te kijken of dit iets is wat bij jou past! 

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Opleiding op MBO niveau 3 niveau (activiteitenbegeleider / agogisch werk /maatschappelijke zorg/ Verzorgende IG) 
 • Je hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroepen 
 • Je bruist van de vernieuwende ideeën, mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen! 
 • Je bent digitaal vaardig, je hebt ervaring met het uitwerken van ideeën, en plannen van activiteiten met behulp van de computer 
 • Je hebt humor en je hebt een energieke uitstraling 
 • Je bent communicatief zeer vaardig en natuurlijk ben je onwijs goed in het regelen van zaken.  
 • Jij weet hoe je een glimlach weet te krijgen bij de cliënten 
 • Je bent bij voorkeur op vrijdag beschikbaar

Je vindt bij ons

 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de client(en). 
 • Samenwerken binnen een fijn huis, met heel lieve bewoners
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen. 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, dat is Waardevol Werken voor jou als onze collega!
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden. Vanuit die beleving kunnen we optimaal bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten. Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.

Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk. Daarom zijn er voor elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Wij geven je graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.
Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Intresse

Heb je interesse in deze functie?  Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link!

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland. Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Vacature
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Herinckhave
Postcode 7557KE
Stad Hengelo
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Tamara Kroeze 06-34359029
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 110094

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland