Vakantiebaan
Zorgcentrum De Posten

Functieomschrijving

Zin in de zomer? Zon, zee en… een zinvolle vakantiebaan in de zorg? 

De Posten heeft volop mogelijkheden om met een toffe vakantiebaan jouw zakcentje voor de zomervakantie bij elkaar te sparen. Jij bent van harte welkom in de periode waarin veel van onze medewerkers vrij nemen. Wil jij je inzetten in de zorg? En spreekt de ouderenzorg je aan? Laat het ons weten!

Vakantiebaan

Uren in overleg

Ben jij (aankomend) leerling Verzorgende IG of (aankomend) leerling Verpleegkundige niveau 4?
Dan kun je aan de slag in één van onze woonzorg- of thuiszorgteams in een functie die past bij jouw opleidingsniveau. Je ondersteunt onze zorgprofessionals bij hun werk en kunt jouw kwaliteiten en kennis in de praktijk brengen. Een mooie kans om kennis te maken met de ouderenzorg en om er samen met onze klanten en collega’s in de Posten een mooie zomer van te maken!

Geen zorgopleiding, maar wel zin om andere kanten van de ouderenzorg te ontdekken? Wij kunnen jouw inzet goed gebruiken bij kleine activiteiten voor onze klanten, het uitvoeren van huishoudelijk taken, het verzorgen van een (brood)maaltijd en afwaswerkzaamheden.

Functie eisen

JIJ

  • bent een enthousiaste aanpakker van minimaal 16 jaar
  • werkt hygiënisch en ordelijk
  • bent zelfstandig, sociaal, nieuwsgierig en ondernemend
  • bent flexibel inzetbaar in weekenden en tijdens vakanties
  • bent ook beschikbaar voor onregelmatige diensten (werktijden tussen 07:00 uur en 23:00 uur)

Inschaling

ONS AANBOD

  • een afwisselende vakantiejob in een informele organisatie met betrokken en gezellige collega’s 
  • uren in overleg
  • kans om na de vakantie als weekendkracht of flexwerken bij de Posten te blijven
  • salaris afhankelijk van opleiding en ervaring 

Bijzonderheden

JOUW SOLLICITATIE

Enthousiast geworden over de functie van Vakantiebaan bij de Posten? Laat ons dan snel weten waarom jij bij ons past en wij bij jou! Jouw motivatie en CV ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 30 april 2021 via onderstaande knop.

Wil jij meer weten over werken bij de Posten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 053 4 753 753 of via de e-mail hr@deposten.nl. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 08:00 – 16:30 uur. Wij horen graag van je!
 
Type Vacature
Intern nummer 2021
Organisatie Zorgcentrum De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Vmbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 3
Uren tot 3
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij afdeling HR via 053-4753 753 of via e-mail hr@deposten.nl
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 09-03-2021
Ingangsdatum 9 maart 2021
Reageer voor 30-04-2021
Nummer 59225
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgcentrum De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over Zorgcentrum De Posten